RIK DEMOEN

Contactgegevens RIK DEMOEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIK DEMOEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIK DEMOEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDSTRAAT 20; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51588072 (+32-51588072) 51588072 (+32-51588072)

Fax (fax): +32 (71) 235-32-55 +32 (71) 235-32-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIK DEMOEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIK DEMOEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIK DEMOEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIK DEMOEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIK DEMOEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIK DEMOEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIK DEMOEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIK DEMOEN
Products information RIK DEMOEN

BTW identificatienummer (tax): BE05191284179
Ondernemingsnummer: 7683807373
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIK DEMOEN
(Get full report from official database of BE for RIK DEMOEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIK DEMOEN
Addition kinds of activities for RIK DEMOEN

221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
384204. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
28369900. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
28920222. Goed schietende torpedo's (explosief) | Well shooting torpedoes (explosive)
35890206. Mop wringers | Mop wringers
36940105. Spanningsregelaars, automotive | Voltage regulators, automotive
47850000. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
51530102. Maïs | Corn
52610206. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
76991704. Opvangbakken schoonmaken | Catch basin cleaning

Werken bij RIK DEMOEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIK DEMOEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIK DEMOEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIK DEMOEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

 • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

 • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

 • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

 • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

 • Magazijnier (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

 • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

  Regio: BERENDRECHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

  Type: Vaste Job

  Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

 • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: 3D-ICT

  Type: Vaste Job

  Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

Zoek naar antwoorden van RIK DEMOEN in sociale netwerken
Look for responds of RIK DEMOEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIK DEMOEN. Laat een reactie achter voor RIK DEMOEN. RIK DEMOEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIK DEMOEN. Leave a respond for RIK DEMOEN. RIK DEMOEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIK DEMOEN op de google maps. Adres en contacten RIK DEMOEN
Location of RIK DEMOEN on the google maps. Address and contacts of RIK DEMOEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RIK DEMOEN RIK DEMOEN: Tenniscentrum Hof Ter Burst | Imvaco | RAPHA?L CORVILAIN | HUIS FASHION | Quarantaine Stallen

Other related companies as RIK DEMOEN: Tenniscentrum Hof Ter Burst | Imvaco | RAPHA?L CORVILAIN | HUIS FASHION | Quarantaine Stallen

RIK DEMOEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIK DEMOEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05191284179. Het bedrijf RIK DEMOEN bevindt zich op het adres: ZUIDSTRAAT 20; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RIK DEMOEN is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIK DEMOEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIK DEMOEN, openstaande posities, locatie van RIK DEMOEN op de kaart.

RIK DEMOEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIK DEMOEN, company assigned to the tax number BE05191284179. The company RIK DEMOEN is located at the address: ZUIDSTRAAT 20; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RIK DEMOEN is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RIK DEMOEN is not available. You also can look at reviews of RIK DEMOEN, open positions, location of RIK DEMOEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIK DEMOEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIK DEMOEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIK DEMOEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIK DEMOEN, employees, financial statistics.