Tenniscentrum Hof Ter Burst

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Tenniscentrum Hof Ter Burst
Private companiesOil and Gas Extraction • Tenniscentrum Hof Ter Burst

Contactgegevens Tenniscentrum Hof Ter Burst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tenniscentrum Hof Ter Burst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tenniscentrum Hof Ter Burst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hof ter Burstbaan 13; 9280; Lebbeke, België

Telefoon (phone): 052 35 59 29 (+32-052 35 59 29) 052 35 59 29 (+32-052 35 59 29)

Fax (fax): 052 35 26 62 (+32-052 35 26 62) 052 35 26 62 (+32-052 35 26 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tenniscentrum Hof Ter Burst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tenniscentrum Hof Ter Burst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tenniscentrum Hof Ter Burst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tenniscentrum Hof Ter Burst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tenniscentrum Hof Ter Burst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tenniscentrum Hof Ter Burst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tenniscentrum Hof Ter Burst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tenniscentrum Hof Ter Burst
Products information Tenniscentrum Hof Ter Burst

BTW identificatienummer (tax): BE03451873779
Ondernemingsnummer: 3073669433
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Tenniscentrum Hof Ter Burst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tenniscentrum Hof Ter Burst
(Get full report from official database of BE for Tenniscentrum Hof Ter Burst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tenniscentrum Hof Ter Burst
Addition kinds of activities for Tenniscentrum Hof Ter Burst

911100. Uitvoerende kantoren | Executive offices
961199. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec
22110811. Pongee, katoen | Pongee, cotton
22950000. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
37140701. Bandklemmen | Tire valve cores
38420110. Neusproppen | Nose plugs
50510213. Piling, ijzer en staal | Piling, iron and steel
58120702. Seafood Shack | Seafood shack
82999902. Bartendende school | Bartending school

Werken bij Tenniscentrum Hof Ter Burst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tenniscentrum Hof Ter Burst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tenniscentrum Hof Ter Burst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tenniscentrum Hof Ter Burst. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

Zoek naar antwoorden van Tenniscentrum Hof Ter Burst in sociale netwerken
Look for responds of Tenniscentrum Hof Ter Burst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tenniscentrum Hof Ter Burst. Laat een reactie achter voor Tenniscentrum Hof Ter Burst. Tenniscentrum Hof Ter Burst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tenniscentrum Hof Ter Burst. Leave a respond for Tenniscentrum Hof Ter Burst. Tenniscentrum Hof Ter Burst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tenniscentrum Hof Ter Burst op de google maps. Adres en contacten Tenniscentrum Hof Ter Burst
Location of Tenniscentrum Hof Ter Burst on the google maps. Address and contacts of Tenniscentrum Hof Ter Burst

Andere gerelateerde bedrijven als come Tenniscentrum Hof Ter Burst Tenniscentrum Hof Ter Burst: LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE | Habit Professionnel (L') | Schouterden Bert | ARTI STYLE | SPAARKREDIET

Other related companies as Tenniscentrum Hof Ter Burst: LA BOULANGERIE DEROBERTMASURE | Habit Professionnel (L') | Schouterden Bert | ARTI STYLE | SPAARKREDIET

Tenniscentrum Hof Ter Burst is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tenniscentrum Hof Ter Burst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03451873779. Het bedrijf Tenniscentrum Hof Ter Burst bevindt zich op het adres: Hof ter Burstbaan 13; 9280; Lebbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Tenniscentrum Hof Ter Burst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tenniscentrum Hof Ter Burst is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tenniscentrum Hof Ter Burst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tenniscentrum Hof Ter Burst, openstaande posities, locatie van Tenniscentrum Hof Ter Burst op de kaart.

Tenniscentrum Hof Ter Burst is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tenniscentrum Hof Ter Burst, company assigned to the tax number BE03451873779. The company Tenniscentrum Hof Ter Burst is located at the address: Hof ter Burstbaan 13; 9280; Lebbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Tenniscentrum Hof Ter Burst were not found.
The main activity of Tenniscentrum Hof Ter Burst is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tenniscentrum Hof Ter Burst is not available. You also can look at reviews of Tenniscentrum Hof Ter Burst, open positions, location of Tenniscentrum Hof Ter Burst on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tenniscentrum Hof Ter Burst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tenniscentrum Hof Ter Burst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tenniscentrum Hof Ter Burst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tenniscentrum Hof Ter Burst, employees, financial statistics.