BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV

Contactgegevens BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 20, Broelstraat 8530 Harelbeke - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-73-21-21 32-56-73-21-21

Fax (fax): 32-56-73-40-40 32-56-73-40-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV
Products information BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07298187255
Ondernemingsnummer: 8770080566
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boilerwork

Profiel (profile): Silos & bulk transport installations Storage tanks & pressure vessels Chimney ducts & flue gas ducts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV
(Get full report from official database of BE for BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV
Addition kinds of activities for BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV

4832. Radiostations | Radio broadcasting stations
203403. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
354102. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
51120200. Sociale briefpapier en wenskaartjes | Social stationery and greeting cards
51499908. Worstbehuizingen | Sausage casings
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories

Werken bij BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Lassers koper braseren (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Medische sector, opleidingen + certificaten voorzien door bedrijf - Grote projecten (ziekenhuizen en woonzorgcentra)

 • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

 • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

 • Huishoudhelden Zedelgem-Loppem! Uurrooster op maat! (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

  Regio: MELSEN

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • STUDENTEN - productie arbeiders in 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE BIJ GREENYARD PREPARED

  Type: Studentenjob

  OP ZOEK NAAR EEN GEWELDIGE STUDENTENJOB IN EEN FIJN BEDRIJF? Ben je minstens 1 dag in de week beschikbaar? (door de week). Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, maar gebrek aan tijd maakt het niet gemakkelijk om altijd vers te koken en gezond te eten. Greenyard in Bree heeft als missie met de grootste zorg de dagdagelijkse oogst aan verse groenten en fruit te verwerken tot een breed gamma aan gezonde en makkelijk te bereiden gerechten. Wordt vandaag nog een belangrijke schakel in ons proces en start bij Greenyard als STUDENT PRODUCTIE ARBEIDER ! We zijn op zoek naar STUDENTEN voor Hal C, de afdeling waar onze sauzen, soepen, pasta's en kant-en-klare maaltijden bereid worden. Je staat in voor het opzetten van glazen potten, blikken en andere verpakkingsmaterialen. Je staat in voor het manueel opscheppen en ingooien van ingrediënten en producten in de machines. Je staat in voor de manuele inpak van onze producten in karton en plastic. Je bedient de verschillende inpakmachines. Je wordt opgeleid tot je alle machines en uiteindelijk alle werkplekken beheerst.

 • Contract Manager (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Stegmann HR solutions

  Type: Vaste Job

  Je beheert alle contracten van A tot Z. Je sluit ook nieuwe contracten af met dienstenleveranciers. Je voert marktstudies uit en lanceert nieuwe tenders op de markt indien nodig.Je houdt hiermee rekening met alle randvoorwaarden zoals veiligheids-, kwaliteits- en milieu eisen, TCO, leveringstermijnen, ... Je rapporteert aan het afdelingshoofd aankoop en materiaalbeheer.

 • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Vaste Job

  Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

 • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

  Type: Vaste Job

  U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

 • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Vaste Job

  Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

Zoek naar antwoorden van BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV in sociale netwerken
Look for responds of BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV. Laat een reactie achter voor BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV. BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV. Leave a respond for BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV. BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV op de google maps. Adres en contacten BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV
Location of BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV on the google maps. Address and contacts of BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV: FLKEMPENGLAS NV | Rollez J.P. BVBA | FRITUUR 'T KROKANTJE | De Berdt Quincaillerie SPRL | PAUL GIJSELS

Other related companies as BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV: FLKEMPENGLAS NV | Rollez J.P. BVBA | FRITUUR 'T KROKANTJE | De Berdt Quincaillerie SPRL | PAUL GIJSELS

BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07298187255. Het bedrijf BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV bevindt zich op het adres: 20, Broelstraat 8530 Harelbeke - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Profile is Silos & bulk transport installations Storage tanks & pressure vessels Chimney ducts & flue gas ducts. Branchecategorie is Boilerwork. Producten gemaakt in BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV, openstaande posities, locatie van BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV op de kaart.

BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV, company assigned to the tax number BE07298187255. The company BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV is located at the address: 20, Broelstraat 8530 Harelbeke - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Profile is Silos & bulk transport installations Storage tanks & pressure vessels Chimney ducts & flue gas ducts. Industry category is Boilerwork. Products created in BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV were not found.
The main activity of BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV is not available. You also can look at reviews of BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV, open positions, location of BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLGELDOF METAALCONSTRUCTIE NV, employees, financial statistics.