FLKEMPENGLAS NV

Contactgegevens FLKEMPENGLAS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKEMPENGLAS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKEMPENGLAS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Colburnlei 1 2400 Mol - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-81-97-04 32-14-81-97-04

Fax (fax): 32-14-81-15-61 32-14-81-15-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKEMPENGLAS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKEMPENGLAS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKEMPENGLAS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKEMPENGLAS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKEMPENGLAS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKEMPENGLAS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKEMPENGLAS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKEMPENGLAS NV
Products information FLKEMPENGLAS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07687652587
Ondernemingsnummer: 6340454101
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLKEMPENGLAS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Double glazing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKEMPENGLAS NV
(Get full report from official database of BE for FLKEMPENGLAS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKEMPENGLAS NV
Addition kinds of activities for FLKEMPENGLAS NV

1475. Fosfaat steen | Phosphate rock
209601. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
279199. Typesetting, nec | Typesetting, nec
37699902. Bellows assemblies, raketten: metaal | Bellows assemblies, missiles: metal
39440105. Go-carts, kinderen | Go-carts, children's
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'

Werken bij FLKEMPENGLAS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKEMPENGLAS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKEMPENGLAS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKEMPENGLAS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Calculator bouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator word je ingeschakeld in het team van de Sales en sta je in voor de kostprijsberekening van de projecten.

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van FLKEMPENGLAS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLKEMPENGLAS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKEMPENGLAS NV. Laat een reactie achter voor FLKEMPENGLAS NV. FLKEMPENGLAS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKEMPENGLAS NV. Leave a respond for FLKEMPENGLAS NV. FLKEMPENGLAS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKEMPENGLAS NV op de google maps. Adres en contacten FLKEMPENGLAS NV
Location of FLKEMPENGLAS NV on the google maps. Address and contacts of FLKEMPENGLAS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKEMPENGLAS NV FLKEMPENGLAS NV: GEORGES MAHIN | IN Lease NV | ETIENNE VANDEPUTTE | Acrylvorm | Mengal

Other related companies as FLKEMPENGLAS NV: GEORGES MAHIN | IN Lease NV | ETIENNE VANDEPUTTE | Acrylvorm | Mengal

FLKEMPENGLAS NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKEMPENGLAS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07687652587. Het bedrijf FLKEMPENGLAS NV bevindt zich op het adres: Colburnlei 1 2400 Mol - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Double glazing. Producten gemaakt in FLKEMPENGLAS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKEMPENGLAS NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKEMPENGLAS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKEMPENGLAS NV, openstaande posities, locatie van FLKEMPENGLAS NV op de kaart.

FLKEMPENGLAS NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLKEMPENGLAS NV, company assigned to the tax number BE07687652587. The company FLKEMPENGLAS NV is located at the address: Colburnlei 1 2400 Mol - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Double glazing. Products created in FLKEMPENGLAS NV were not found.
The main activity of FLKEMPENGLAS NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKEMPENGLAS NV is not available. You also can look at reviews of FLKEMPENGLAS NV, open positions, location of FLKEMPENGLAS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKEMPENGLAS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKEMPENGLAS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKEMPENGLAS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKEMPENGLAS NV, employees, financial statistics.