ETIENNE HOFFER

Contactgegevens ETIENNE HOFFER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE HOFFER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE HOFFER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE STRIVAY 106; 4122; NEUPR?, België

Telefoon (phone): 43805667 (+32-43805667) 43805667 (+32-43805667)

Fax (fax): +32 (69) 787-21-29 +32 (69) 787-21-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE HOFFER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE HOFFER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE HOFFER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE HOFFER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE HOFFER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE HOFFER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE HOFFER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE HOFFER
Products information ETIENNE HOFFER

BTW identificatienummer (tax): BE08745086669
Ondernemingsnummer: 8375671386
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE HOFFER
(Get full report from official database of BE for ETIENNE HOFFER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE HOFFER
Addition kinds of activities for ETIENNE HOFFER

01610402. Bok Choy boerderij | Bok choy farm
14799906. Fluorspar mijnbouw | Fluorspar mining
22110812. Persdoek | Press cloth
28440105. Tonics, haar | Tonics, hair
51310200. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
51690201. Acetyleen | Acetylene
82310400. Bibliotheekdiensten | Library services

Werken bij ETIENNE HOFFER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE HOFFER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE HOFFER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE HOFFER. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november vrij? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Nieuwerkerken is op zoek naar een metser.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Student Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

     Je bent een gemotiveerde student met een brevet 'Hoger Redder' voor weekend en vakanties. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een studentenjob als redder? Kan je goed tegen tropische temperaturen? Dan is deze job iets voor jou!

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Vrijwillig kapitein (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Wil je… verantwoordelijkheid opnemen in de samenleving? Ben je … stressbestendig en functioneer je optimaal onder druk en in gevaarlijke situaties? discreet en betrouwbaar en handel je integer? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg of Bree? (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als vrijwillig kapitein? Misschien word jij onze collega! 1. Vacante plaatsen Voor onze brandweerpost Leopoldsburg zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners die naast hun job ook nog als vrijwillig kapitein willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen met een grote verantwoordelijkheidszin. Want als kapitein ben je de stuurman van een ploeg van medewerkers. Voor post Leopoldsburg zoeken we 1 nieuwe vrijwillig kapitein (m/v) en leggen we een wervingsreserve aan. Voor post Bree is er op dit ogenbllik geen vacature maar wordt er evenwel een wervingsreserve aangelegd. 2. Functiebeschrijving Je staat in voor het coördineren en leiden van interventies, de veiligheid van het personeel, administratieve taken en preventieopdrachten. Je bouwt mee het beleid en de werking van de organisatie uit. Als je nog geen officierenbrevet hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving voor vrijwillig kapitein vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van ETIENNE HOFFER in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE HOFFER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE HOFFER. Laat een reactie achter voor ETIENNE HOFFER. ETIENNE HOFFER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE HOFFER. Leave a respond for ETIENNE HOFFER. ETIENNE HOFFER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE HOFFER op de google maps. Adres en contacten ETIENNE HOFFER
Location of ETIENNE HOFFER on the google maps. Address and contacts of ETIENNE HOFFER

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE HOFFER ETIENNE HOFFER: Biotest Seralco Benelux NV | Etalages Nadine | Franco Catherine | Hotel Messeyne | Preau C

Other related companies as ETIENNE HOFFER: Biotest Seralco Benelux NV | Etalages Nadine | Franco Catherine | Hotel Messeyne | Preau C

ETIENNE HOFFER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE HOFFER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08745086669. Het bedrijf ETIENNE HOFFER bevindt zich op het adres: RUE STRIVAY 106; 4122; NEUPR?. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ETIENNE HOFFER is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE HOFFER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE HOFFER, openstaande posities, locatie van ETIENNE HOFFER op de kaart.

ETIENNE HOFFER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE HOFFER, company assigned to the tax number BE08745086669. The company ETIENNE HOFFER is located at the address: RUE STRIVAY 106; 4122; NEUPR?. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ETIENNE HOFFER is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE HOFFER is not available. You also can look at reviews of ETIENNE HOFFER, open positions, location of ETIENNE HOFFER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE HOFFER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE HOFFER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE HOFFER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE HOFFER, employees, financial statistics.