Etalages Nadine

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Etalages Nadine

Contactgegevens Etalages Nadine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etalages Nadine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etalages Nadine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudstrijderslaan 60; 2980; Zoersel, België

Telefoon (phone): 03 385 87 98 (+32-03 385 87 98) 03 385 87 98 (+32-03 385 87 98)

Fax (fax): 03 385 87 98 (+32-03 385 87 98) 03 385 87 98 (+32-03 385 87 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etalages Nadine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etalages Nadine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etalages Nadine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etalages Nadine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etalages Nadine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etalages Nadine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etalages Nadine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etalages Nadine
Products information Etalages Nadine

BTW identificatienummer (tax): BE03295043945
Ondernemingsnummer: 2351043701
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Etalages Nadine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Display designers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etalages Nadine
(Get full report from official database of BE for Etalages Nadine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etalages Nadine
Addition kinds of activities for Etalages Nadine

628299. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
20529916. Suikerwafels | Sugar wafers
34960300. Draadbevestigingen | Wire fasteners
35890207. Stofzuigers en veegmachines, elektrisch: industrieel | Vacuum cleaners and sweepers, electric: industrial
38610312. Fotografische instrumenten, elektronisch | Photographic instruments, electronic
49240200. Gaskrachters | Gas power marketers
83220302. Crisis interventiecentrum | Crisis intervention center

Werken bij Etalages Nadine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etalages Nadine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etalages Nadine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etalages Nadine. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Enthousiaste Poetshulpen/Huishoudhulpen (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van Etalages Nadine in sociale netwerken
Look for responds of Etalages Nadine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etalages Nadine. Laat een reactie achter voor Etalages Nadine. Etalages Nadine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etalages Nadine. Leave a respond for Etalages Nadine. Etalages Nadine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etalages Nadine op de google maps. Adres en contacten Etalages Nadine
Location of Etalages Nadine on the google maps. Address and contacts of Etalages Nadine

Andere gerelateerde bedrijven als come Etalages Nadine Etalages Nadine: PHOTO-REPORT AGENCY | MUTUALIT? LIBRE | Speculoos SPRL | Blue Clean | Noelmans Philippe

Other related companies as Etalages Nadine: PHOTO-REPORT AGENCY | MUTUALIT? LIBRE | Speculoos SPRL | Blue Clean | Noelmans Philippe

Etalages Nadine is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Etalages Nadine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03295043945. Het bedrijf Etalages Nadine bevindt zich op het adres: Oudstrijderslaan 60; 2980; Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 319,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Display designers. Producten gemaakt in Etalages Nadine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Etalages Nadine is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etalages Nadine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etalages Nadine, openstaande posities, locatie van Etalages Nadine op de kaart.

Etalages Nadine is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Etalages Nadine, company assigned to the tax number BE03295043945. The company Etalages Nadine is located at the address: Oudstrijderslaan 60; 2980; Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 319,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Display designers. Products created in Etalages Nadine were not found.
The main activity of Etalages Nadine is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Etalages Nadine is not available. You also can look at reviews of Etalages Nadine, open positions, location of Etalages Nadine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etalages Nadine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etalages Nadine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etalages Nadine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etalages Nadine, employees, financial statistics.