Biotest Seralco Benelux NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Biotest Seralco Benelux NV
Private companiesDepository Institutions • Biotest Seralco Benelux NV

Contactgegevens Biotest Seralco Benelux NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biotest Seralco Benelux NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biotest Seralco Benelux NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A. de Coninckstraat 13 3070 Kortenberg, België

Telefoon (phone): 02.756 07 56 (+32-02.756 07 56) 02.756 07 56 (+32-02.756 07 56)

Fax (fax): 02.757 63 18 (+32-02.757 63 18) 02.757 63 18 (+32-02.757 63 18)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biotest Seralco Benelux NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biotest Seralco Benelux NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biotest Seralco Benelux NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biotest Seralco Benelux NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biotest Seralco Benelux NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biotest Seralco Benelux NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biotest Seralco Benelux NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biotest Seralco Benelux NV
Products information Biotest Seralco Benelux NV

BTW identificatienummer (tax): BE02569122314
Ondernemingsnummer: 6587646484
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Blood transfusion equipment; Diagnostic products; Hygiene monitoring; Hygiene systems; Measuring instruments for workplace hygiene; Medical technology; Microbiology; Pharmaceuticals; Physical diagnostics

Product categorie (product category): Blood Bank Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biotest Seralco Benelux NV
(Get full report from official database of BE for Biotest Seralco Benelux NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biotest Seralco Benelux NV
Addition kinds of activities for Biotest Seralco Benelux NV

241100. logging | Logging
729100. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services
07119907. Onkruidbestrijdingsdiensten, alvorens te planten | Weed control services, before planting
36950203. Video opname tape, leeg | Video recording tape, blank
39990807. Munten en munten, niet-munteenheid | Coins and tokens, non-currency
83619900. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec

Werken bij Biotest Seralco Benelux NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biotest Seralco Benelux NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biotest Seralco Benelux NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biotest Seralco Benelux NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • JUNIOR DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen van de aan jouw toegewezen dossiers     Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

Zoek naar antwoorden van Biotest Seralco Benelux NV in sociale netwerken
Look for responds of Biotest Seralco Benelux NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biotest Seralco Benelux NV. Laat een reactie achter voor Biotest Seralco Benelux NV. Biotest Seralco Benelux NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biotest Seralco Benelux NV. Leave a respond for Biotest Seralco Benelux NV. Biotest Seralco Benelux NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biotest Seralco Benelux NV op de google maps. Adres en contacten Biotest Seralco Benelux NV
Location of Biotest Seralco Benelux NV on the google maps. Address and contacts of Biotest Seralco Benelux NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Biotest Seralco Benelux NV Biotest Seralco Benelux NV: JACOB SEGERS | Woefke('t) | HUIS OLDRIVER | JEUGDMUZIEKATELIER 'T HEMELTJE | Label Diffusion

Other related companies as Biotest Seralco Benelux NV: JACOB SEGERS | Woefke('t) | HUIS OLDRIVER | JEUGDMUZIEKATELIER 'T HEMELTJE | Label Diffusion

Biotest Seralco Benelux NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Biotest Seralco Benelux NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02569122314. Het bedrijf Biotest Seralco Benelux NV bevindt zich op het adres: A. de Coninckstraat 13 3070 Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Blood Bank Equipment. Lijst met producten zijn Blood transfusion equipment; Diagnostic products; Hygiene monitoring; Hygiene systems; Measuring instruments for workplace hygiene; Medical technology; Microbiology; Pharmaceuticals; Physical diagnostics.
De hoofdactiviteit van Biotest Seralco Benelux NV is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biotest Seralco Benelux NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biotest Seralco Benelux NV, openstaande posities, locatie van Biotest Seralco Benelux NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Biotest Seralco Benelux NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Biotest Seralco Benelux NV, company assigned to the tax number BE02569122314. The company Biotest Seralco Benelux NV is located at the address: A. de Coninckstraat 13 3070 Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Blood Bank Equipment. List of products are Blood transfusion equipment; Diagnostic products; Hygiene monitoring; Hygiene systems; Measuring instruments for workplace hygiene; Medical technology; Microbiology; Pharmaceuticals; Physical diagnostics.
The main activity of Biotest Seralco Benelux NV is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Biotest Seralco Benelux NV is not available. You also can look at reviews of Biotest Seralco Benelux NV, open positions, location of Biotest Seralco Benelux NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biotest Seralco Benelux NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biotest Seralco Benelux NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biotest Seralco Benelux NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biotest Seralco Benelux NV, employees, financial statistics.