AELBRECHT

Contactgegevens AELBRECHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AELBRECHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AELBRECHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKSTRAAT 37; 1860; MEISE, België

Telefoon (phone): 22695463 (+32-22695463) 22695463 (+32-22695463)

Fax (fax): +32 (65) 160-15-43 +32 (65) 160-15-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AELBRECHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AELBRECHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AELBRECHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AELBRECHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AELBRECHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AELBRECHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AELBRECHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AELBRECHT
Products information AELBRECHT

BTW identificatienummer (tax): BE01760528564
Ondernemingsnummer: 5919677734
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in AELBRECHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AELBRECHT
(Get full report from official database of BE for AELBRECHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AELBRECHT
Addition kinds of activities for AELBRECHT

207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
265500. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
02419902. Melkproductie | Milk production
23319902. Shirts, dames en junioren: gemaakt van aangekochte materialen | Shirts, women's and juniors': made from purchased materials
31720102. Muntstukken | Coin purses
32920103. Geweven, geweven amosite asbest | Felt, woven amosite asbestos
51360400. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership
80110512. Oogarts | Oculist

Werken bij AELBRECHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AELBRECHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AELBRECHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AELBRECHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • Sous-chef Voor een gerenommeerd Viersterren-hotel Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekend vier-sterren hotel in Brugge zijn wij op naar een sous-chef of chef de partie met ambitie om door te groeien. Onze partner beschikt over talloze hotels wereldwijd en zit in volle expansie. In deze keuken is versbeleving de kernboodschap.. Prefab-food is absoluut uit den boze en hier kunnen keukenmedewerkers nog steeds uitpakken met hun kookskills ! Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche. Termen als budgetbeheer, foodcost, stockcount haccp, dlc, return on investment, etc.. doen je niet duizelen maar weten je te motiveren. Je weet een team te trainen, coachen, motiveren en leading by example is your middle name. Je hebt reeds jaren ervaring in à la carte restaurant; catering en/of banqueting is je niet vreemd. Je genoot een opleiding in een hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • JOBSTUDENTEN TIJDENS HET JAAR - INPAK RIJSTWAFELS - 2-PLOEGEN OF NACHT (GROTENBERGE)

    Regio: GROTENBERGE

    Bedrijf: SanoRice Belgium

    Type: Studentenjob

    Om vakantie en verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen, is SanoRice op zoek naar diverse jobstudenten! In deze functie sta je samen met je collega's in voor het kwalitatief inpakken van de diverse soorten rijstwafels. Dit is zeer fijn en secuur tempowerk. Daarnaast sta je ook in voor de kwaliteitscontrole en zorg je steeds voor een nette werkplek. Er wordt gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegenrooster: maandag tot en met vrijdag van 6u tot 14u of 14u tot 22u Nacht: Zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je wordt steeds maximaal ingepland in functie van je eigen beschikbaarheid. Werkdagen en werkuren in overleg!

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van AELBRECHT in sociale netwerken
Look for responds of AELBRECHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AELBRECHT. Laat een reactie achter voor AELBRECHT. AELBRECHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AELBRECHT. Leave a respond for AELBRECHT. AELBRECHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AELBRECHT op de google maps. Adres en contacten AELBRECHT
Location of AELBRECHT on the google maps. Address and contacts of AELBRECHT

Andere gerelateerde bedrijven als come AELBRECHT AELBRECHT: PYTHAGORE | Bourseau J | DE WIELEWAAL | LAURENT BOURGOIGNIE | AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Other related companies as AELBRECHT: PYTHAGORE | Bourseau J | DE WIELEWAAL | LAURENT BOURGOIGNIE | AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

AELBRECHT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AELBRECHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01760528564. Het bedrijf AELBRECHT bevindt zich op het adres: BROEKSTRAAT 37; 1860; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in AELBRECHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AELBRECHT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AELBRECHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AELBRECHT, openstaande posities, locatie van AELBRECHT op de kaart.

AELBRECHT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is AELBRECHT, company assigned to the tax number BE01760528564. The company AELBRECHT is located at the address: BROEKSTRAAT 37; 1860; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten. Products created in AELBRECHT were not found.
The main activity of AELBRECHT is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AELBRECHT is not available. You also can look at reviews of AELBRECHT, open positions, location of AELBRECHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AELBRECHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AELBRECHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AELBRECHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AELBRECHT, employees, financial statistics.