AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Private companiesHolding and Other Investment Offices • AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Contactgegevens AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wingepark 29; 3110; Rotselaar, België

Telefoon (phone): 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50 (+32-015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50) 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50 (+32-015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50)

Fax (fax): 016 44 82 53 (+32-016 44 82 53) 016 44 82 53 (+32-016 44 82 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Products information AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE04132476806
Ondernemingsnummer: 3892700195
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Plumbing contractors; Boiler cleaning; Hoses (Rubber & plastic); Cleaning - Industrial; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Hydraulics; Tools - General; Tankcleaning

Product categorie (product category): Pneumatic tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
(Get full report from official database of BE for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Addition kinds of activities for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
20220101. Dips, op basis van kaas | Dips, cheese-based
24260103. Frames voor gestoffeerde meubels, hout | Frames for upholstered furniture, wood
28330300. antibiotica | Antibiotics
28420205. Meubel poetsmiddel of was | Furniture polish or wax
30890311. Hardware, kunststoffen | Hardware, plastics
30890403. Solderen, laarzen of schoenen solderen: kunststoffen | Soling strips, boot or shoe: plastics
73389901. Bewerkingsdienst | Editing service
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers
89990401. Muziek regelen en componeren | Music arranging and composing

Werken bij AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • Argenta - AI Directeur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat verwachten wij Aantrekken, motiveren, coachen, waarderen en ontwikkelen van (voornamelijk) leidinggevenden, gebruikmakend van de O&T-middelen en binnen het bedrijfskader (missie, visie, strategie, waarden, leiderschapsmodel) met een aangepaste leiderschapsstijl en vanuit een voorbeeldfunctie teneinde a) een omgeving te creëren waarin alle medewerkers de nodige middelen en informatie ter beschikking hebben, geëngageerd zijn en resultaat- en klant gedreven samenwerken in team Kennis en vaardigheden maximaal te ontwikkelen in de organisatie Optimale prestaties en doelen te realiseren in de support organisatie Een efficiënt, effectief, professioneel en motiverend werkklimaat te realiseren Creëren van een optimale gestructureerde operationele structuur, verder professionaliseren van de werking, en stimuleren van klant gedreven ondernemerschap teneinde de gewenste veranderingen te initiëren en te realiseren, breed draagvlak te creëren en samenwerking te optimaliseren, en een duurzame implementatie te garanderen. Aanmoedigen, stimuleren, prioriteren en faciliteren van continue verbetering met aandacht voor de end-to-end processen en bepalen van de krijtlijnen en toezien op realisatie van projecten (scope, budget en timing) teneinde Bestaande (werk)methodes, systemen en procedures continu en creatief te verbeteren vanuit een out-of-the-box denken, Zen efficiënte, effectieve en klant gedreven werking van de organisatie te garanderen, Nieuwe methodes en procedures te initiëren En de toegevoegde waarde van de directie als deel van de organisatie te optimaliseren. Uitwerken en implementeren van een performante en wendbare organisatie voor de eigen directie en in samenwerking met andere directies, definiëren van doelstellingen voor de eraan gekoppelde afdelingen, meten, evalueren en nemen van acties ter bijsturing teneinde Activiteiten binnen de eigen directie op een (wettelijk) conforme, tijdige, kostefficiënte, consistente en klant gedreven manier uit te voeren. MUST Bancaire ervaring Integratie platforms en competence centers Kennis van Corporate data warehouses en analytics Kennis van Analytics Kennis met integratie van competence centers Kennis van inplementatie van Ivl Wat verwachten wij Minstens 10 jaar ervaring binnen de IT (het liefst een service organisatie). Minstens 5 jaar en hoger in specifieke domein (infra, operations etc.). Kennis en ervaring in de financiële sector het liefst bancaire. Sterk communicatief en dit ook op management niveau. Inspireren van team en organisatie. Specifieke luistervaardigheden en negotiatie vaardigheden naar business toe. Zeer sterk in strategisch, conceptueel, functioneel en operationele organisatie. Zelfstandig een draagvlak kunnen creëren binnen de organisatie. Grondige (zij het niet punctuele) kennis van IT, business (noden en processen) en de systemen/ services onder haar/zijn verantwoordelijkheid. Degelijke kennis van het Engels en Nederlands Frans is een pre. *Een uitgebreid profiel is op aanvraag aanwezig.

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

Zoek naar antwoorden van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST in sociale netwerken
Look for responds of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Laat een reactie achter voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Leave a respond for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST op de google maps. Adres en contacten AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Location of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on the google maps. Address and contacts of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: Afrodite Bodysolution | Lebrun Arthur | Gova | Rutten M | CRUSOE

Other related companies as AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: Afrodite Bodysolution | Lebrun Arthur | Gova | Rutten M | CRUSOE

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04132476806. Het bedrijf AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST bevindt zich op het adres: Wingepark 29; 3110; Rotselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 128,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pneumatic tools. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Plumbing contractors; Boiler cleaning; Hoses (Rubber & plastic); Cleaning - Industrial; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Hydraulics; Tools - General; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, openstaande posities, locatie van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST op de kaart.

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, company assigned to the tax number BE04132476806. The company AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is located at the address: Wingepark 29; 3110; Rotselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 128,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pneumatic tools. List of products are Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Plumbing contractors; Boiler cleaning; Hoses (Rubber & plastic); Cleaning - Industrial; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Hydraulics; Tools - General; Tankcleaning.
The main activity of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is not available. You also can look at reviews of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, open positions, location of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, employees, financial statistics.