ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS

Particuliere bedrijvenBosbouw • ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS
Private companiesForestry • ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS

Contactgegevens ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE MOLI?RE 289; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 23473365 (+32-23473365) 23473365 (+32-23473365)

Fax (fax): +32 (82) 764-68-99 +32 (82) 764-68-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS
Products information ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS

BTW identificatienummer (tax): BE04350280761
Ondernemingsnummer: 6976837158
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS
(Get full report from official database of BE for ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS
Addition kinds of activities for ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS

504303. Filmapparatuur | Motion picture equipment
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
50870103. Stoelen, hydraulisch | Chairs, hydraulic
51369900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec

Werken bij ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmecanicien twee ploegen Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf te Zele zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien in ploegenstelsel.

  • Chauffeur CE (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS in sociale netwerken
Look for responds of ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS. Laat een reactie achter voor ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS. ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS. Leave a respond for ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS. ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS op de google maps. Adres en contacten ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS
Location of ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS on the google maps. Address and contacts of ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS: QUADRA DUE | SANDRA COIFFURE | St-Hair | MARC HEERMAN | De Vijver

Other related companies as ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS: QUADRA DUE | SANDRA COIFFURE | St-Hair | MARC HEERMAN | De Vijver

ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04350280761. Het bedrijf ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS bevindt zich op het adres: AVENUE MOLI?RE 289; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS, openstaande posities, locatie van ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS op de kaart.

ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS, company assigned to the tax number BE04350280761. The company ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS is located at the address: AVENUE MOLI?RE 289; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS is not available. You also can look at reviews of ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS, open positions, location of ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE WELLEKENS/ANNE-MARIE WELLEKENS, employees, financial statistics.