St-Hair

Particuliere bedrijvenBosbouw • St-Hair
Private companiesForestry • St-Hair

Contactgegevens St-Hair: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St-Hair: address, phone, fax, email, website, opening hours

St-Hair

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Lambusart 125; 6240; Farciennes, België

Telefoon (phone): 071 38 98 59 (+32-071 38 98 59) 071 38 98 59 (+32-071 38 98 59)

Fax (fax): +32 (63) 196-98-19 +32 (63) 196-98-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St-Hair: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St-Hair"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St-Hair"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St-Hair, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St-Hair. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St-Hair, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St-Hair. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St-Hair
Products information St-Hair

BTW identificatienummer (tax): BE06387145996
Ondernemingsnummer: 8512725830
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in St-Hair zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St-Hair
(Get full report from official database of BE for St-Hair)

Aanvulling soorten activiteiten voor St-Hair
Addition kinds of activities for St-Hair

081199. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
38290102. Brandstofdichtheidsmeter, vliegtuigmotor | Fuel densitometers, aircraft engine
59990100. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
65520000. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec

Werken bij St-Hair: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St-Hair: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St-Hair. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St-Hair. Looking for open vacancies in other companies

 • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

 • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

 • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

 • Verhuizer (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

 • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

 • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

 • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

 • Bijrijder te Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Persoonlijk assistent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

 • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

 • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: PROPEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Zoek naar antwoorden van St-Hair in sociale netwerken
Look for responds of St-Hair in social networks

Lees alle opmerkingen voor St-Hair. Laat een reactie achter voor St-Hair. St-Hair bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St-Hair. Leave a respond for St-Hair. St-Hair on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St-Hair op de google maps. Adres en contacten St-Hair
Location of St-Hair on the google maps. Address and contacts of St-Hair

Andere gerelateerde bedrijven als come St-Hair St-Hair: PآTISSERIE DAEMS | Ster Der Zee | FILLIAERT | I.E.S.C.A. | OUDE MARKTVOERLIEDENNATIE

Other related companies as St-Hair: PآTISSERIE DAEMS | Ster Der Zee | FILLIAERT | I.E.S.C.A. | OUDE MARKTVOERLIEDENNATIE

St-Hair is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is St-Hair, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06387145996. Het bedrijf St-Hair bevindt zich op het adres: Rue de Lambusart 125; 6240; Farciennes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in St-Hair zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van St-Hair is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St-Hair is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St-Hair, openstaande posities, locatie van St-Hair op de kaart.

St-Hair is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is St-Hair, company assigned to the tax number BE06387145996. The company St-Hair is located at the address: Rue de Lambusart 125; 6240; Farciennes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in St-Hair were not found.
The main activity of St-Hair is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of St-Hair is not available. You also can look at reviews of St-Hair, open positions, location of St-Hair on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over St-Hair, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St-Hair, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St-Hair, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St-Hair, employees, financial statistics.