MGC CARROSSIER SA

Contactgegevens MGC CARROSSIER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MGC CARROSSIER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MGC CARROSSIER SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 9, Clos Lamartine 1420 Braine L'Alleud, België

Telefoon (phone): 32.23 84 60 66 32.23 84 60 66

Fax (fax): 32.23 84 27 15 32.23 84 27 15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MGC CARROSSIER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MGC CARROSSIER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MGC CARROSSIER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MGC CARROSSIER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MGC CARROSSIER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MGC CARROSSIER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MGC CARROSSIER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MGC CARROSSIER SA
Products information MGC CARROSSIER SA

BTW identificatienummer (tax): BE08114471435
Ondernemingsnummer: 4871032714
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 333,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Coachbuilding

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MGC CARROSSIER SA
(Get full report from official database of BE for MGC CARROSSIER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MGC CARROSSIER SA
Addition kinds of activities for MGC CARROSSIER SA

364399. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers
59991001. Grafstenen, afgewerkt | Gravestones, finished
73710100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services

Werken bij MGC CARROSSIER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MGC CARROSSIER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MGC CARROSSIER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MGC CARROSSIER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • Monteur - TIG lasser (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma in de regio van Merkem zoeken wij een gemotiveerde metaalconstructeur. We zoeken specifiek iemand dat een goeie kennis van TIG lassen kan voorleggen. Het takenpakket van het profiel bestaat in eerste instantie uit plannen lezen, samentikken, aflassen en dus constructies kunnen samenbouwen. Geen repetitief werk, projecten van A-Z, zowel atelier als plaatsing.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • Herverpakkers (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: BINKOM

    Type: Studentenjob

    Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

  • Teamleader voor groeiend & vooruitstrevend kantoor - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Begonnen als één klein kantoor, maar uiteindelijk al uitgebreid naar vier moderne vestigingen, kan je wel zeggen dat dit kantoor erop vooruit gegaan is. Vandaag de dag zijn ze nog steeds aan het groeien en leveren ze een brede waaier aan diensten. Deze dienstverlening omvat zaken zoals de boekhouding, fiscaal-, juridisch- en sociaal advies, begeleiding van starters, hulp bij overnames, etc. De klanten die ze verzorgen zijn middelgrote KMO'S, vrije beroepen en zelfstandigen. Het uiteindelijke doel is om een kwaliteitsvolle service te leveren en dit op een persoonlijke manier. Constante opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat dit jong en dynamisch team van 10 medewerkers en 2 vennoten hun klanten op de meest accurate manier kunnen bijstaan. Teamleader: opdracht Je beheert dossier van A-Z, inclusief eindbesprekingen. Je bent verantwoordelijk voor een team medewerkers: je begeleidt hen en stuurt hen aan. Je teamgenoten kunnen met al hun vragen en problemen bij jou terecht. Je staat in voor een goed verloop van de dagdagelijkse activiteiten op kantoor.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van MGC CARROSSIER SA in sociale netwerken
Look for responds of MGC CARROSSIER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MGC CARROSSIER SA. Laat een reactie achter voor MGC CARROSSIER SA. MGC CARROSSIER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MGC CARROSSIER SA. Leave a respond for MGC CARROSSIER SA. MGC CARROSSIER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MGC CARROSSIER SA op de google maps. Adres en contacten MGC CARROSSIER SA
Location of MGC CARROSSIER SA on the google maps. Address and contacts of MGC CARROSSIER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MGC CARROSSIER SA MGC CARROSSIER SA: PATRICK DAELEMANS | SNELDIENST RENE | BERNADETTA DELLA CROCE DI DOJOLA | Gilbat SPRL | TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA

Other related companies as MGC CARROSSIER SA: PATRICK DAELEMANS | SNELDIENST RENE | BERNADETTA DELLA CROCE DI DOJOLA | Gilbat SPRL | TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA

MGC CARROSSIER SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MGC CARROSSIER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08114471435. Het bedrijf MGC CARROSSIER SA bevindt zich op het adres: 9, Clos Lamartine 1420 Braine L'Alleud. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 333,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Coachbuilding.
De hoofdactiviteit van MGC CARROSSIER SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MGC CARROSSIER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MGC CARROSSIER SA, openstaande posities, locatie van MGC CARROSSIER SA op de kaart.

MGC CARROSSIER SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MGC CARROSSIER SA, company assigned to the tax number BE08114471435. The company MGC CARROSSIER SA is located at the address: 9, Clos Lamartine 1420 Braine L'Alleud. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 333,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Coachbuilding.
The main activity of MGC CARROSSIER SA is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MGC CARROSSIER SA is not available. You also can look at reviews of MGC CARROSSIER SA, open positions, location of MGC CARROSSIER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MGC CARROSSIER SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MGC CARROSSIER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MGC CARROSSIER SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MGC CARROSSIER SA, employees, financial statistics.