TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA
Private companiesPrimary Metal Industries • TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA

Contactgegevens TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molsebaan 1; 2470; Retie, België

Telefoon (phone): 014 37 16 17 (+32-014 37 16 17) 014 37 16 17 (+32-014 37 16 17)

Fax (fax): +32 (12) 472-90-50 +32 (12) 472-90-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA
Products information TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09159820556
Ondernemingsnummer: 7654418945
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 525,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Garden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA
(Get full report from official database of BE for TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA
Addition kinds of activities for TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA

13829904. Seismografische enquêtes | Seismograph surveys
20649909. Halvah (snoep) | Halvah (candy)
22110211. Schoenen stoffen | Shoe fabrics
33310000. Primaire koper | Primary copper
59990902. Convalescent materiaal en benodigdheden | Convalescent equipment and supplies

Werken bij TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA. Laat een reactie achter voor TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA. TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA. Leave a respond for TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA. TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA op de google maps. Adres en contacten TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA
Location of TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA on the google maps. Address and contacts of TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA: FLCARWALL SA | De Louvroy E | HOPITAUX IRIS SUD | LOOTS JOHNY | PROPHIL

Other related companies as TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA: FLCARWALL SA | De Louvroy E | HOPITAUX IRIS SUD | LOOTS JOHNY | PROPHIL

TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09159820556. Het bedrijf TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA bevindt zich op het adres: Molsebaan 1; 2470; Retie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 525,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - Garden. Producten gemaakt in TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA, openstaande posities, locatie van TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA op de kaart.

TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA, company assigned to the tax number BE09159820556. The company TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA is located at the address: Molsebaan 1; 2470; Retie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 525,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - Garden. Products created in TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA were not found.
The main activity of TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA is not available. You also can look at reviews of TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA, open positions, location of TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINDECOR DE WISSEL nv BVBA, employees, financial statistics.