COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE

Contactgegevens COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NIVELLES 5; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71888236 (+32-71888236) 71888236 (+32-71888236)

Fax (fax): +32 (68) 503-38-66 +32 (68) 503-38-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE
Products information COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE

BTW identificatienummer (tax): BE07078735351
Ondernemingsnummer: 5378875732
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 737,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent, Mat茅riaux de Couverture, Lucarnes & Lanterneaux, Mat茅riaux Imperm茅ables.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE
(Get full report from official database of BE for COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE
Addition kinds of activities for COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE

3635. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
26310300. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
30110303. Uitputtende, continue lengtes: rubber, met metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, with metal core
35550401. Blokken, hout: graveurs ' | Blocks, wood: engravers'
35790300. Papierverwerkende machines | Paper handling machines
36480104. Schijnwerpers | Floodlights
38210300. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
54319901. Fruit stands of markten | Fruit stands or markets

Werken bij COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE in sociale netwerken
Look for responds of COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE. Laat een reactie achter voor COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE. COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE. Leave a respond for COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE. COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE op de google maps. Adres en contacten COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE
Location of COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE on the google maps. Address and contacts of COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE: FERDECO | VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ | BERTRAND HENNION | ASSURANCES AFIDIF | DERINE ENTREPRISE

Other related companies as COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE: FERDECO | VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ | BERTRAND HENNION | ASSURANCES AFIDIF | DERINE ENTREPRISE

COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07078735351. Het bedrijf COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NIVELLES 5; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 737,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent, Mat茅riaux de Couverture, Lucarnes & Lanterneaux, Mat茅riaux Imperm茅ables..
De hoofdactiviteit van COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE, openstaande posities, locatie van COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE op de kaart.

COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE, company assigned to the tax number BE07078735351. The company COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE is located at the address: CHAUSS?E DE NIVELLES 5; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 737,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Articles en Plastique pour le B?timent, Mat茅riaux de Couverture, Lucarnes & Lanterneaux, Mat茅riaux Imperm茅ables..
The main activity of COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE is not available. You also can look at reviews of COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE, open positions, location of COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPTOIR COMMERCIAL ET AGRICOLE, employees, financial statistics.