VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ

Contactgegevens VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATSPOELSTRAAT 12; 3370; BOUTERSEM, België

Telefoon (phone): 16735934 (+32-16735934) 16735934 (+32-16735934)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ
Products information VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ
(Get full report from official database of BE for VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ
Addition kinds of activities for VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ

8999. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
22310101. Overcoatings: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Overcoatings: wool, mohair, or similar fibers
25110703. Porch meubels en schommels: hout | Porch furniture and swings: wood
26210107. Weefselpapier | Tissue paper
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
50230302. gordijnen | Draperies
73380000. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting

Werken bij VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tessenderlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ. Laat een reactie achter voor VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ. VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ. Leave a respond for VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ. VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ op de google maps. Adres en contacten VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ
Location of VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ on the google maps. Address and contacts of VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ: CATTEEUW GEBRS | Vanslambrouck P | INTERCARR SPRL | T?L? OBJECTIF | ESSOR S.A.

Other related companies as VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ: CATTEEUW GEBRS | Vanslambrouck P | INTERCARR SPRL | T?L? OBJECTIF | ESSOR S.A.

VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ bevindt zich op het adres: KATSPOELSTRAAT 12; 3370; BOUTERSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ, openstaande posities, locatie van VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ op de kaart.

VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ, company assigned to the tax number BE08053497314. The company VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ is located at the address: KATSPOELSTRAAT 12; 3370; BOUTERSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ were not found.
The main activity of VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ is not available. You also can look at reviews of VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ, open positions, location of VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERMAELEN ROBERT ALG. SCHRIJNWERKERIJ, employees, financial statistics.