DIP Consulting NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DIP Consulting NV
Private companiesBusiness Services • DIP Consulting NV

Contactgegevens DIP Consulting NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIP Consulting NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIP Consulting NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brouwersvliet 15; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 220 28 00 (+32-03 220 28 00) 03 220 28 00 (+32-03 220 28 00)

Fax (fax): 03 232 20 93 (+32-03 232 20 93) 03 232 20 93 (+32-03 232 20 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIP Consulting NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIP Consulting NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIP Consulting NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIP Consulting NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIP Consulting NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIP Consulting NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIP Consulting NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIP Consulting NV
Products information DIP Consulting NV

BTW identificatienummer (tax): BE01686096191
Ondernemingsnummer: 2550445556
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Personnel recruitment & -selection; Personnel training

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIP Consulting NV
(Get full report from official database of BE for DIP Consulting NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIP Consulting NV
Addition kinds of activities for DIP Consulting NV

762999. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
02799903. Insect boerderij | Insect farm
26730101. Garment bags (plastic film): gemaakt van aangekochte materialen | Garment bags (plastic film): made from purchased materials
32920504. Tubing, asbest | Tubing, asbestos
35770302. Diskette of toetsenbord apparatuur | Diskette or key-disk equipment
39499901. Zakken, colofonium | Bags, rosin
83999901. Advocacy groep | Advocacy group
87349900. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec

Werken bij DIP Consulting NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIP Consulting NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIP Consulting NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIP Consulting NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • Technieker - monteur (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende van onze klanten, in en rond Mechelen, zijn we op zoek naar goede Techniekers. De functie algemeen: - Onderhoud en depannages bij de klant (particulier) - Inregelen, parametrering en verslaggeving van de installaties - Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van de bedrijven Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van het bedrijf - Telefonsich contact en contact in de winkel met klanten over technische issues - Repareren en onderhouden - Registreren van werkorders, verbruik van materialen, opmaak van offertes en facturatie van werkorders - Opvolgen van ophalingen en leveringen van herstelde toestellen en/of reservetoestellen bij klanten - Technisch commercieel een reparatie of een nieuw toestel kunnen uitleggen

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Leefstijlscoach How2behealthy (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van DIP Consulting NV in sociale netwerken
Look for responds of DIP Consulting NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIP Consulting NV. Laat een reactie achter voor DIP Consulting NV. DIP Consulting NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIP Consulting NV. Leave a respond for DIP Consulting NV. DIP Consulting NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIP Consulting NV op de google maps. Adres en contacten DIP Consulting NV
Location of DIP Consulting NV on the google maps. Address and contacts of DIP Consulting NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DIP Consulting NV DIP Consulting NV: MARC CARYN | Gunther's Hair Affairs | CREEMERS AUTOBANDEN | TENNISHALL BALCAEN | W. DEGROOTE

Other related companies as DIP Consulting NV: MARC CARYN | Gunther's Hair Affairs | CREEMERS AUTOBANDEN | TENNISHALL BALCAEN | W. DEGROOTE

DIP Consulting NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIP Consulting NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01686096191. Het bedrijf DIP Consulting NV bevindt zich op het adres: Brouwersvliet 15; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Lijst met producten zijn Personnel recruitment & -selection; Personnel training.
De hoofdactiviteit van DIP Consulting NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIP Consulting NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIP Consulting NV, openstaande posities, locatie van DIP Consulting NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIP Consulting NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIP Consulting NV, company assigned to the tax number BE01686096191. The company DIP Consulting NV is located at the address: Brouwersvliet 15; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 100,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. List of products are Personnel recruitment & -selection; Personnel training.
The main activity of DIP Consulting NV is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIP Consulting NV is not available. You also can look at reviews of DIP Consulting NV, open positions, location of DIP Consulting NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIP Consulting NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIP Consulting NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIP Consulting NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIP Consulting NV, employees, financial statistics.