A. Groeneveld & Co GCV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • A. Groeneveld & Co GCV
Private companiesHealth Services • A. Groeneveld & Co GCV

Contactgegevens A. Groeneveld & Co GCV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Groeneveld & Co GCV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Groeneveld & Co GCV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Winterslagstraat 43; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 36 19 77 (+32-089 36 19 77) 089 36 19 77 (+32-089 36 19 77)

Fax (fax): +32 (87) 623-14-37 +32 (87) 623-14-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Groeneveld & Co GCV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Groeneveld & Co GCV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Groeneveld & Co GCV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Groeneveld & Co GCV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Groeneveld & Co GCV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Groeneveld & Co GCV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Groeneveld & Co GCV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Groeneveld & Co GCV
Products information A. Groeneveld & Co GCV

BTW identificatienummer (tax): BE09617950439
Ondernemingsnummer: 3019287109
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in A. Groeneveld & Co GCV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Groeneveld & Co GCV
(Get full report from official database of BE for A. Groeneveld & Co GCV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Groeneveld & Co GCV
Addition kinds of activities for A. Groeneveld & Co GCV

372803. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
508706. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
01810103. Matten, geperforeerd: bodem erosie, groei van | Mats, preseeded: soil erosion, growing of
25310303. Zitplaatsen, auto | Seats, automobile
35310501. Backfillers, zelfrijdend | Backfillers, self-propelled
49539901. As, inzameling en verwijdering | Ashes, collection and disposal
50840707. Verontreiniging apparatuur, water (milieu) | Pollution control equipment, water (environmental)
58120101. Amerikaans restaurant | American restaurant
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research

Werken bij A. Groeneveld & Co GCV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Groeneveld & Co GCV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Groeneveld & Co GCV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Groeneveld & Co GCV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

  • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

  • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

Zoek naar antwoorden van A. Groeneveld & Co GCV in sociale netwerken
Look for responds of A. Groeneveld & Co GCV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Groeneveld & Co GCV. Laat een reactie achter voor A. Groeneveld & Co GCV. A. Groeneveld & Co GCV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Groeneveld & Co GCV. Leave a respond for A. Groeneveld & Co GCV. A. Groeneveld & Co GCV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Groeneveld & Co GCV op de google maps. Adres en contacten A. Groeneveld & Co GCV
Location of A. Groeneveld & Co GCV on the google maps. Address and contacts of A. Groeneveld & Co GCV

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Groeneveld & Co GCV A. Groeneveld & Co GCV: BERNARD BRADFER | COPY 2000 | HOGESCHOOL LIMB.-DEP. IWT | GROEP DRIEMO | PAULUS VAN OVERMEIREN

Other related companies as A. Groeneveld & Co GCV: BERNARD BRADFER | COPY 2000 | HOGESCHOOL LIMB.-DEP. IWT | GROEP DRIEMO | PAULUS VAN OVERMEIREN

A. Groeneveld & Co GCV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Groeneveld & Co GCV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09617950439. Het bedrijf A. Groeneveld & Co GCV bevindt zich op het adres: Winterslagstraat 43; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in A. Groeneveld & Co GCV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Groeneveld & Co GCV is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Groeneveld & Co GCV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Groeneveld & Co GCV, openstaande posities, locatie van A. Groeneveld & Co GCV op de kaart.

A. Groeneveld & Co GCV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Groeneveld & Co GCV, company assigned to the tax number BE09617950439. The company A. Groeneveld & Co GCV is located at the address: Winterslagstraat 43; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Management consultants. Products created in A. Groeneveld & Co GCV were not found.
The main activity of A. Groeneveld & Co GCV is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Groeneveld & Co GCV is not available. You also can look at reviews of A. Groeneveld & Co GCV, open positions, location of A. Groeneveld & Co GCV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Groeneveld & Co GCV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Groeneveld & Co GCV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Groeneveld & Co GCV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Groeneveld & Co GCV, employees, financial statistics.