BERNARD BRADFER

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BERNARD BRADFER
Private companiesHealth Services • BERNARD BRADFER

Contactgegevens BERNARD BRADFER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD BRADFER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD BRADFER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LAMBERMONT 19; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26520430 (+32-26520430) 26520430 (+32-26520430)

Fax (fax): +32 (53) 531-19-73 +32 (53) 531-19-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD BRADFER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD BRADFER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD BRADFER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD BRADFER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD BRADFER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD BRADFER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD BRADFER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD BRADFER
Products information BERNARD BRADFER

BTW identificatienummer (tax): BE06408294677
Ondernemingsnummer: 4953430175
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BERNARD BRADFER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dierenartsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD BRADFER
(Get full report from official database of BE for BERNARD BRADFER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD BRADFER
Addition kinds of activities for BERNARD BRADFER

237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
723199. Beauty winkels, nec | Beauty shops, nec
39149910. Trofeeën, nsk | Trophies, nsk
59639904. Directe verkoop, telemarketing | Direct sales, telemarketing
86210102. Gezondheidsvereniging | Health association

Werken bij BERNARD BRADFER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD BRADFER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD BRADFER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD BRADFER. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Operator vaste nacht (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Bocholt, zijn we op zoek naar een operator Takenpakket: - Het bedienen van de machine - Kleine storingen verhelpen - Zorgen voor een goed verloop van de productielijn - Controleren van het fabricatieproces - Parameters aanpassen indien nodig - Kwaliteitsanalyses uitvoeren - Reinigen van de machines en installaties - Afwijkingen doorgeven aan de teamleaders - Melden van grondstof- of materiaaltekorten aan de teamleader - Je hebt diverse contacten met de afdeling planning en het afdelingshoofd - Je voert 20% administratie uit

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van BERNARD BRADFER in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD BRADFER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD BRADFER. Laat een reactie achter voor BERNARD BRADFER. BERNARD BRADFER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD BRADFER. Leave a respond for BERNARD BRADFER. BERNARD BRADFER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD BRADFER op de google maps. Adres en contacten BERNARD BRADFER
Location of BERNARD BRADFER on the google maps. Address and contacts of BERNARD BRADFER

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD BRADFER BERNARD BRADFER: DE WAELE CATHY | Nihant D | BELGO-CHEMICA | CLOSE & FILS | VAN DEN BRANDE JAN

Other related companies as BERNARD BRADFER: DE WAELE CATHY | Nihant D | BELGO-CHEMICA | CLOSE & FILS | VAN DEN BRANDE JAN

BERNARD BRADFER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD BRADFER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06408294677. Het bedrijf BERNARD BRADFER bevindt zich op het adres: RUE LAMBERMONT 19; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dierenartsen. Producten gemaakt in BERNARD BRADFER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNARD BRADFER is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD BRADFER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD BRADFER, openstaande posities, locatie van BERNARD BRADFER op de kaart.

BERNARD BRADFER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD BRADFER, company assigned to the tax number BE06408294677. The company BERNARD BRADFER is located at the address: RUE LAMBERMONT 19; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dierenartsen. Products created in BERNARD BRADFER were not found.
The main activity of BERNARD BRADFER is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD BRADFER is not available. You also can look at reviews of BERNARD BRADFER, open positions, location of BERNARD BRADFER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD BRADFER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD BRADFER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD BRADFER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD BRADFER, employees, financial statistics.