MEDISCH SCHOOLTOEZICHT

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • MEDISCH SCHOOLTOEZICHT
Private companiesAgricultural Production - Crops • MEDISCH SCHOOLTOEZICHT

Contactgegevens MEDISCH SCHOOLTOEZICHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDISCH SCHOOLTOEZICHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDISCH SCHOOLTOEZICHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILLEMSPLEIN; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11664559 (+32-11664559) 11664559 (+32-11664559)

Fax (fax): +32 (64) 836-70-50 +32 (64) 836-70-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDISCH SCHOOLTOEZICHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDISCH SCHOOLTOEZICHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDISCH SCHOOLTOEZICHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDISCH SCHOOLTOEZICHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDISCH SCHOOLTOEZICHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDISCH SCHOOLTOEZICHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDISCH SCHOOLTOEZICHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDISCH SCHOOLTOEZICHT
Products information MEDISCH SCHOOLTOEZICHT

BTW identificatienummer (tax): BE03746032714
Ondernemingsnummer: 8385284423
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MEDISCH SCHOOLTOEZICHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maatschappelijke dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDISCH SCHOOLTOEZICHT
(Get full report from official database of BE for MEDISCH SCHOOLTOEZICHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDISCH SCHOOLTOEZICHT
Addition kinds of activities for MEDISCH SCHOOLTOEZICHT

5145. Banketbakkerij | Confectionery
285101. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
17999936. Kernenergie tanken | Nuclear power refueling
20529908. Graham crackers | Graham crackers
20879900. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
22110200. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
33560301. Magnesium- en magnesiumlegeringen, lakens, vormen, enz. | Magnesium and magnesium alloy bars, sheets, shapes, etc.
35680201. Kogelgewrichten, behalve vliegtuigen en auto's | Ball joints, except aircraft and auto

Werken bij MEDISCH SCHOOLTOEZICHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDISCH SCHOOLTOEZICHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDISCH SCHOOLTOEZICHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDISCH SCHOOLTOEZICHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

     je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • Computer Recruitment Services - Oracle and MS SQL DBA (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk386 Oracle and MS SQL DBA; Banking, Brussels Background The Data Services team is in charge of the Oracle and MS SQL Database infrastructures as well as the Business Intelligence & Analytics infrastructures. The team takes care of the installation, configuration of the software as well as the support of the production, test and development systems. It also provides technical guidelines and participates in design reviews, working in close collaboration with project leaders and development teams. It ensures the stability, performance and security of the infrastructure and manages the software versioning and patching. Job Description The candidate will be a member of the team in charge of the Oracle & SQL Server database infrastructures. This team is responsible for: Providing technical support for the database environment, including support of the production but also supporting the development and enhancement of applications Helping to achieve a state-of-the-art environment that meets current and future business objectives, highest reliability and performance possible Software installation procedure + configuration of the servers Release management Upgrade/migrations of databases Day-to-day administration of the infrastructure Disaster recovery plans Defining standards and guidelines Security of DB servers Replication of data Performance tuning Research & Development : Assessment and implementation of new technologies and providing IT with a long-term perspective on the relationship of database technology to the business opportunities Provides and designs tools to assist in the management of the databases. The candidate's skills 5+ years experience with Oracle DB (as from version 11g and above) and MS SQL Server (as from version 2008R2 and above) Strong operational focus including security, patch revision control, performance management and tuning, high availability and licensing Experience with Oracle Management Server (installation, configuration & usage) Autonomous Problem solver Proactive Good written and oral communication skills Fluent in English Able to prioritize and execute tasks in a high-pressure environment Experience working in a team-oriented, collaborative environment Operating Systems: Red Hat Linux, AIX, Windows The candidate should also accept to participate in the watch duty role (24/24 on call for a total of about 7/10 days/month). Details Reference: Nk386 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Start date: ASAP Duration: 8 months This position is for starting as soon as possible for 8 months.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van MEDISCH SCHOOLTOEZICHT in sociale netwerken
Look for responds of MEDISCH SCHOOLTOEZICHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDISCH SCHOOLTOEZICHT. Laat een reactie achter voor MEDISCH SCHOOLTOEZICHT. MEDISCH SCHOOLTOEZICHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDISCH SCHOOLTOEZICHT. Leave a respond for MEDISCH SCHOOLTOEZICHT. MEDISCH SCHOOLTOEZICHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDISCH SCHOOLTOEZICHT op de google maps. Adres en contacten MEDISCH SCHOOLTOEZICHT
Location of MEDISCH SCHOOLTOEZICHT on the google maps. Address and contacts of MEDISCH SCHOOLTOEZICHT

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDISCH SCHOOLTOEZICHT MEDISCH SCHOOLTOEZICHT: DOORNROOSJE | KARINE EVRARD | Snels CV | De Roover A BVBA | JOZEF K.M. VAN THIELEN

Other related companies as MEDISCH SCHOOLTOEZICHT: DOORNROOSJE | KARINE EVRARD | Snels CV | De Roover A BVBA | JOZEF K.M. VAN THIELEN

MEDISCH SCHOOLTOEZICHT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDISCH SCHOOLTOEZICHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03746032714. Het bedrijf MEDISCH SCHOOLTOEZICHT bevindt zich op het adres: WILLEMSPLEIN; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maatschappelijke dienstverlening. Producten gemaakt in MEDISCH SCHOOLTOEZICHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDISCH SCHOOLTOEZICHT is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDISCH SCHOOLTOEZICHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDISCH SCHOOLTOEZICHT, openstaande posities, locatie van MEDISCH SCHOOLTOEZICHT op de kaart.

MEDISCH SCHOOLTOEZICHT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEDISCH SCHOOLTOEZICHT, company assigned to the tax number BE03746032714. The company MEDISCH SCHOOLTOEZICHT is located at the address: WILLEMSPLEIN; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maatschappelijke dienstverlening. Products created in MEDISCH SCHOOLTOEZICHT were not found.
The main activity of MEDISCH SCHOOLTOEZICHT is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDISCH SCHOOLTOEZICHT is not available. You also can look at reviews of MEDISCH SCHOOLTOEZICHT, open positions, location of MEDISCH SCHOOLTOEZICHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDISCH SCHOOLTOEZICHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDISCH SCHOOLTOEZICHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDISCH SCHOOLTOEZICHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDISCH SCHOOLTOEZICHT, employees, financial statistics.