DOORNROOSJE

Contactgegevens DOORNROOSJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOORNROOSJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOORNROOSJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDSTRAAT 2A; 2280; GROBBENDONK, België

Telefoon (phone): 14516305 (+32-14516305) 14516305 (+32-14516305)

Fax (fax): +32 (9) 703-30-57 +32 (9) 703-30-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOORNROOSJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOORNROOSJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOORNROOSJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOORNROOSJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOORNROOSJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOORNROOSJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOORNROOSJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOORNROOSJE
Products information DOORNROOSJE

BTW identificatienummer (tax): BE09193603515
Ondernemingsnummer: 9449310302
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 608,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DOORNROOSJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOORNROOSJE
(Get full report from official database of BE for DOORNROOSJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOORNROOSJE
Addition kinds of activities for DOORNROOSJE

13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
14559901. Ball clay mijnbouw | Ball clay mining
32720714. Muur- en plafondpanden, beton | Wall and ceiling squares, concrete
34290300. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware
72991102. Coin-operated service machines: schalen, schoen, enz. | Coin-operated service machines: scales, shoe shine, etc.

Werken bij DOORNROOSJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOORNROOSJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOORNROOSJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOORNROOSJE. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Mechanieker (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • Kelners m/v (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: HET KLAVERBLAD

    Type: Vaste Job

    Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van DOORNROOSJE in sociale netwerken
Look for responds of DOORNROOSJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOORNROOSJE. Laat een reactie achter voor DOORNROOSJE. DOORNROOSJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOORNROOSJE. Leave a respond for DOORNROOSJE. DOORNROOSJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOORNROOSJE op de google maps. Adres en contacten DOORNROOSJE
Location of DOORNROOSJE on the google maps. Address and contacts of DOORNROOSJE

Andere gerelateerde bedrijven als come DOORNROOSJE DOORNROOSJE: MARK JACOBS | Wad (Het) | ROGER LESCRAINIER | Coremans H | Sover BVBA

Other related companies as DOORNROOSJE: MARK JACOBS | Wad (Het) | ROGER LESCRAINIER | Coremans H | Sover BVBA

DOORNROOSJE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOORNROOSJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09193603515. Het bedrijf DOORNROOSJE bevindt zich op het adres: LEOPOLDSTRAAT 2A; 2280; GROBBENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 608,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in DOORNROOSJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOORNROOSJE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOORNROOSJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOORNROOSJE, openstaande posities, locatie van DOORNROOSJE op de kaart.

DOORNROOSJE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOORNROOSJE, company assigned to the tax number BE09193603515. The company DOORNROOSJE is located at the address: LEOPOLDSTRAAT 2A; 2280; GROBBENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 608,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten. Products created in DOORNROOSJE were not found.
The main activity of DOORNROOSJE is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOORNROOSJE is not available. You also can look at reviews of DOORNROOSJE, open positions, location of DOORNROOSJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOORNROOSJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOORNROOSJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOORNROOSJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOORNROOSJE, employees, financial statistics.