LA POSTE

Contactgegevens LA POSTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA POSTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA POSTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 56; 7334; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65620454 (+32-65620454) 65620454 (+32-65620454)

Fax (fax): +32 (83) 179-60-10 +32 (83) 179-60-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA POSTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA POSTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA POSTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA POSTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA POSTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA POSTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA POSTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA POSTE
Products information LA POSTE

BTW identificatienummer (tax): BE05145690917
Ondernemingsnummer: 5188262939
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Bureaux de poste

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA POSTE
(Get full report from official database of BE for LA POSTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA POSTE
Addition kinds of activities for LA POSTE

09190000. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
14999920. Wurtziliet mijnbouw | Wurtzilite mining
26210403. Lithografie papier | Lithograph paper
26780102. Memorandum boeken, behalve gedrukte: aangekochte materialen | Memorandum books, except printed: purchased materials
27520900. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
70110100. motels | Motels
76991901. Lederwaren, reinigen en repareren | Leather goods, cleaning and repair

Werken bij LA POSTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA POSTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA POSTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA POSTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • Huishoudhulp regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Ervaren monteur (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een producent van zonneweringen gelegen te Gullegem. Men zoekt een monteur die naast montage ook elektrische bedrading kan trekken in zonneluifels. Taken: - montage van zonneluifels met handgereedschap - trekken van elektrische leidingen in zonneluifels en deze aansluiten op LED verlichting, spotjes,... Profiel: - u hebt een basiskennis van elektriciteit en vooral elektrische bedrading trekken - u bent handig en kan werken met handgereedschap Aanbod: - dagwerk vanaf 7 uur s morgens - interimopdracht tot aan de verlofperiode (rond 21 juli) om daarna verder te werken vanaf 15 augustus - goede verdienste aangevuld met maaltijdcheques Interesse? Contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Menen op het nummer 056/51.92.72

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van LA POSTE in sociale netwerken
Look for responds of LA POSTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA POSTE. Laat een reactie achter voor LA POSTE. LA POSTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA POSTE. Leave a respond for LA POSTE. LA POSTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA POSTE op de google maps. Adres en contacten LA POSTE
Location of LA POSTE on the google maps. Address and contacts of LA POSTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA POSTE LA POSTE: FLPERMEC - MUSTAD SA | COIFFURE RةGINE | Martine | NOELLA THEWISSEN | JONGE ZWALUW

Other related companies as LA POSTE: FLPERMEC - MUSTAD SA | COIFFURE RةGINE | Martine | NOELLA THEWISSEN | JONGE ZWALUW

LA POSTE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA POSTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05145690917. Het bedrijf LA POSTE bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 56; 7334; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Assurances. Bureaux de poste. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van LA POSTE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA POSTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA POSTE, openstaande posities, locatie van LA POSTE op de kaart.

LA POSTE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA POSTE, company assigned to the tax number BE05145690917. The company LA POSTE is located at the address: RUE DE LA STATION 56; 7334; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Assurances. Bureaux de poste. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Pensions, Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of LA POSTE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LA POSTE is not available. You also can look at reviews of LA POSTE, open positions, location of LA POSTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA POSTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA POSTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA POSTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA POSTE, employees, financial statistics.