FLPERMEC - MUSTAD SA

Contactgegevens FLPERMEC - MUSTAD SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPERMEC - MUSTAD SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPERMEC - MUSTAD SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De L'Epinette 85 7712 Mouscron - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-85-48-08 32-56-85-48-08

Fax (fax): 32-56-85-48-18 32-56-85-48-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPERMEC - MUSTAD SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPERMEC - MUSTAD SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPERMEC - MUSTAD SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPERMEC - MUSTAD SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPERMEC - MUSTAD SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPERMEC - MUSTAD SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPERMEC - MUSTAD SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPERMEC - MUSTAD SA
Products information FLPERMEC - MUSTAD SA

BTW identificatienummer (tax): BE02382354736
Ondernemingsnummer: 1786621093
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLPERMEC - MUSTAD SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mechanical engineering - custom work

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPERMEC - MUSTAD SA
(Get full report from official database of BE for FLPERMEC - MUSTAD SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPERMEC - MUSTAD SA
Addition kinds of activities for FLPERMEC - MUSTAD SA

311106. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
20630100. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
50729902. Wielen en glijbanen | Casters and glides
50990204. Logboeken, gebogen banden, posten en palen | Logs, hewn ties, posts, and poles
54519904. Melk | Milk

Werken bij FLPERMEC - MUSTAD SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPERMEC - MUSTAD SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPERMEC - MUSTAD SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPERMEC - MUSTAD SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van FLPERMEC - MUSTAD SA in sociale netwerken
Look for responds of FLPERMEC - MUSTAD SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPERMEC - MUSTAD SA. Laat een reactie achter voor FLPERMEC - MUSTAD SA. FLPERMEC - MUSTAD SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPERMEC - MUSTAD SA. Leave a respond for FLPERMEC - MUSTAD SA. FLPERMEC - MUSTAD SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPERMEC - MUSTAD SA op de google maps. Adres en contacten FLPERMEC - MUSTAD SA
Location of FLPERMEC - MUSTAD SA on the google maps. Address and contacts of FLPERMEC - MUSTAD SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPERMEC - MUSTAD SA FLPERMEC - MUSTAD SA: CORDONNERIE SERRURERIE LES DOUZE | CARLOS STAELENS BELIN | ELEKTRO MOYAERS | K.L. & Partners | Sir猫ne (La)

Other related companies as FLPERMEC - MUSTAD SA: CORDONNERIE SERRURERIE LES DOUZE | CARLOS STAELENS BELIN | ELEKTRO MOYAERS | K.L. & Partners | Sir猫ne (La)

FLPERMEC - MUSTAD SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPERMEC - MUSTAD SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382354736. Het bedrijf FLPERMEC - MUSTAD SA bevindt zich op het adres: R. De L'Epinette 85 7712 Mouscron - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mechanical engineering - custom work. Producten gemaakt in FLPERMEC - MUSTAD SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPERMEC - MUSTAD SA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPERMEC - MUSTAD SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPERMEC - MUSTAD SA, openstaande posities, locatie van FLPERMEC - MUSTAD SA op de kaart.

FLPERMEC - MUSTAD SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPERMEC - MUSTAD SA, company assigned to the tax number BE02382354736. The company FLPERMEC - MUSTAD SA is located at the address: R. De L'Epinette 85 7712 Mouscron - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mechanical engineering - custom work. Products created in FLPERMEC - MUSTAD SA were not found.
The main activity of FLPERMEC - MUSTAD SA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPERMEC - MUSTAD SA is not available. You also can look at reviews of FLPERMEC - MUSTAD SA, open positions, location of FLPERMEC - MUSTAD SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPERMEC - MUSTAD SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPERMEC - MUSTAD SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPERMEC - MUSTAD SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPERMEC - MUSTAD SA, employees, financial statistics.