ZAKENKANTOOR HUYSMAN

Contactgegevens ZAKENKANTOOR HUYSMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR HUYSMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR HUYSMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 83; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93761405 (+32-93761405) 93761405 (+32-93761405)

Fax (fax): +32 (65) 162-54-98 +32 (65) 162-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR HUYSMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR HUYSMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR HUYSMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR HUYSMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR HUYSMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR HUYSMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR HUYSMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR HUYSMAN
Products information ZAKENKANTOOR HUYSMAN

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances. Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR HUYSMAN
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR HUYSMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR HUYSMAN
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR HUYSMAN

242602. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
20449904. Verrijkte rijst (vitamine en minerale versterkte) | Enriched rice (vitamin and mineral fortified)
20999900. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
28920202. Zwarte poeder (explosieve) | Black powder (explosive)
39310203. Fretted instrumenten en onderdelen | Fretted instruments and parts
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij ZAKENKANTOOR HUYSMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR HUYSMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR HUYSMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR HUYSMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Mol zijn we op zoek naar een verkoper voor 21u. Je wordt tewerkgesteld aan de textielafdeling. Jouw taken: je verwelkomt de klant je staat de klant bij met raad en daad je pakt de levering uit je vult de winkel aan

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • Recruitment Consultant TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast - je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten - de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in - dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw - je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt - naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR HUYSMAN in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR HUYSMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR HUYSMAN. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR HUYSMAN. ZAKENKANTOOR HUYSMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR HUYSMAN. Leave a respond for ZAKENKANTOOR HUYSMAN. ZAKENKANTOOR HUYSMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR HUYSMAN op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR HUYSMAN
Location of ZAKENKANTOOR HUYSMAN on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR HUYSMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR HUYSMAN ZAKENKANTOOR HUYSMAN: VEERLE PONET | MARC DE COCK | BRUNO MARESCHAL | A. FINN | C. GUILLAIN

Other related companies as ZAKENKANTOOR HUYSMAN: VEERLE PONET | MARC DE COCK | BRUNO MARESCHAL | A. FINN | C. GUILLAIN

ZAKENKANTOOR HUYSMAN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR HUYSMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf ZAKENKANTOOR HUYSMAN bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 83; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR HUYSMAN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR HUYSMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR HUYSMAN, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR HUYSMAN op de kaart.

ZAKENKANTOOR HUYSMAN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR HUYSMAN, company assigned to the tax number BE06072113037. The company ZAKENKANTOOR HUYSMAN is located at the address: STATIONSSTRAAT 83; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. Agences immobili猫res. List of products are Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Automobile, Assurance Vie, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of ZAKENKANTOOR HUYSMAN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR HUYSMAN is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR HUYSMAN, open positions, location of ZAKENKANTOOR HUYSMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR HUYSMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR HUYSMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR HUYSMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR HUYSMAN, employees, financial statistics.