BELGISCHE NATIONALE LLOYD

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BELGISCHE NATIONALE LLOYD
Private companiesReal Estate • BELGISCHE NATIONALE LLOYD

Contactgegevens BELGISCHE NATIONALE LLOYD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGISCHE NATIONALE LLOYD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGISCHE NATIONALE LLOYD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-KATELIJNEVEST 54B13; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32327216 32327216

Fax (fax): +32 (58) 260-21-12 +32 (58) 260-21-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGISCHE NATIONALE LLOYD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGISCHE NATIONALE LLOYD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGISCHE NATIONALE LLOYD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGISCHE NATIONALE LLOYD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGISCHE NATIONALE LLOYD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGISCHE NATIONALE LLOYD
Products information BELGISCHE NATIONALE LLOYD

BTW identificatienummer (tax): BE01519653320
Ondernemingsnummer: 7536590576
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGISCHE NATIONALE LLOYD
(Get full report from official database of BE for BELGISCHE NATIONALE LLOYD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGISCHE NATIONALE LLOYD
Addition kinds of activities for BELGISCHE NATIONALE LLOYD

4011. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
6513. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
24290302. Kiezelmolen | Shingle mill
36990107. Elektrostatische deeltjesversnellers | Electrostatic particle accelerators
80490502. Verpleegkundigen, geregistreerd en praktisch | Nurses, registered and practical

Werken bij BELGISCHE NATIONALE LLOYD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGISCHE NATIONALE LLOYD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van BELGISCHE NATIONALE LLOYD in sociale netwerken
Look for responds of BELGISCHE NATIONALE LLOYD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Laat een reactie achter voor BELGISCHE NATIONALE LLOYD. BELGISCHE NATIONALE LLOYD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGISCHE NATIONALE LLOYD. Leave a respond for BELGISCHE NATIONALE LLOYD. BELGISCHE NATIONALE LLOYD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGISCHE NATIONALE LLOYD op de google maps. Adres en contacten BELGISCHE NATIONALE LLOYD
Location of BELGISCHE NATIONALE LLOYD on the google maps. Address and contacts of BELGISCHE NATIONALE LLOYD

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGISCHE NATIONALE LLOYD BELGISCHE NATIONALE LLOYD: KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV | LA PERLE NOIRE | TIERC? BELGE | Tradepa S.A. | LENCLUS-TASSIGNON

Other related companies as BELGISCHE NATIONALE LLOYD: KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV | LA PERLE NOIRE | TIERC? BELGE | Tradepa S.A. | LENCLUS-TASSIGNON

BELGISCHE NATIONALE LLOYD is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGISCHE NATIONALE LLOYD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01519653320. Het bedrijf BELGISCHE NATIONALE LLOYD bevindt zich op het adres: SINT-KATELIJNEVEST 54B13; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van BELGISCHE NATIONALE LLOYD is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGISCHE NATIONALE LLOYD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGISCHE NATIONALE LLOYD, openstaande posities, locatie van BELGISCHE NATIONALE LLOYD op de kaart.

BELGISCHE NATIONALE LLOYD is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGISCHE NATIONALE LLOYD, company assigned to the tax number BE01519653320. The company BELGISCHE NATIONALE LLOYD is located at the address: SINT-KATELIJNEVEST 54B13; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance Automobile, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Vie. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of BELGISCHE NATIONALE LLOYD is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGISCHE NATIONALE LLOYD is not available. You also can look at reviews of BELGISCHE NATIONALE LLOYD, open positions, location of BELGISCHE NATIONALE LLOYD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGISCHE NATIONALE LLOYD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGISCHE NATIONALE LLOYD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGISCHE NATIONALE LLOYD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGISCHE NATIONALE LLOYD, employees, financial statistics.