KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV
Private companiesReal Estate • KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

Contactgegevens KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): 8500-Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056-35.21.01 (+32-056-35.21.01) 056-35.21.01 (+32-056-35.21.01)

Fax (fax): 056-37.04.43 (+32-056-37.04.43) 056-37.04.43 (+32-056-37.04.43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV
Products information KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

BTW identificatienummer (tax): BE04236022949
Ondernemingsnummer: 6686798095
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 328,000,000 EUR
Werknemers (employees): 37
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV
(Get full report from official database of BE for KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV
Addition kinds of activities for KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

236902. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
361302. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
364302. Elektrische schakelaars | Electric switches
20990204. Gist | Yeast
34930102. Helische veren, warm wond: spoorweguitrusting, etc. | Helical springs, hot wound: railroad equip., etc.
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand

Werken bij KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

Zoek naar antwoorden van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV in sociale netwerken
Look for responds of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Laat een reactie achter voor KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. Leave a respond for KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV. KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV op de google maps. Adres en contacten KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV
Location of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV on the google maps. Address and contacts of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: VDAB | Buyens Tom | DEXIA | Broodnodig | PATRICK NOUWYNCK

Other related companies as KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV: VDAB | Buyens Tom | DEXIA | Broodnodig | PATRICK NOUWYNCK

KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04236022949. Het bedrijf KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV bevindt zich op het adres: 8500-Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 37 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 328,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, openstaande posities, locatie van KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV op de kaart.

KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is a company, that was registered 2014 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, company assigned to the tax number BE04236022949. The company KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is located at the address: 8500-Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 37 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 328,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV were not found.
The main activity of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV is not available. You also can look at reviews of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, open positions, location of KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KORTRIJKSE GOUDSMEDERIJ NV, employees, financial statistics.