Christelijke Mutualiteit

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Christelijke Mutualiteit
Private companiesTextile Mill Products • Christelijke Mutualiteit

Contactgegevens Christelijke Mutualiteit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christelijke Mutualiteit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christelijke Mutualiteit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkhofdries 7; 2890; Sint-Amands, België

Telefoon (phone): 052 34 02 11 (+32-052 34 02 11) 052 34 02 11 (+32-052 34 02 11)

Fax (fax): +32 (87) 440-71-60 +32 (87) 440-71-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christelijke Mutualiteit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christelijke Mutualiteit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christelijke Mutualiteit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christelijke Mutualiteit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christelijke Mutualiteit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christelijke Mutualiteit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christelijke Mutualiteit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christelijke Mutualiteit
Products information Christelijke Mutualiteit

BTW identificatienummer (tax): BE04761444091
Ondernemingsnummer: 7090270996
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Christelijke Mutualiteit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mutualities

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christelijke Mutualiteit
(Get full report from official database of BE for Christelijke Mutualiteit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christelijke Mutualiteit
Addition kinds of activities for Christelijke Mutualiteit

2342. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
2653. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
201500. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
267201. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
09710100. Speldiensten | Game services
27310200. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
35590104. Bont naaimachines | Fur sewing machines
36250209. Vacuüm relais | Vacuum relays
39140206. Liefdevolle kopjes, nikkel zilver | Loving cups, nickle silver

Werken bij Christelijke Mutualiteit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christelijke Mutualiteit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christelijke Mutualiteit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christelijke Mutualiteit. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Bekisters (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    gezocht twee-talige Nederlands / Frans polyvalente bouwvakarbeider voor zwaar werk werf gelegen te kluisbergen je plaatst de betonnen dallen waar elektriciteitkasten op worden geplaast. voor opstart volg je een opleiding ba4 bij Elia

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van Christelijke Mutualiteit in sociale netwerken
Look for responds of Christelijke Mutualiteit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christelijke Mutualiteit. Laat een reactie achter voor Christelijke Mutualiteit. Christelijke Mutualiteit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christelijke Mutualiteit. Leave a respond for Christelijke Mutualiteit. Christelijke Mutualiteit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christelijke Mutualiteit op de google maps. Adres en contacten Christelijke Mutualiteit
Location of Christelijke Mutualiteit on the google maps. Address and contacts of Christelijke Mutualiteit

Andere gerelateerde bedrijven als come Christelijke Mutualiteit Christelijke Mutualiteit: LA CLEF DES CHAMPS | Van Mogh Reinigingsdienst BVBA | Detavernier Philip | REN? TRAU | Photo Prestige

Other related companies as Christelijke Mutualiteit: LA CLEF DES CHAMPS | Van Mogh Reinigingsdienst BVBA | Detavernier Philip | REN? TRAU | Photo Prestige

Christelijke Mutualiteit is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christelijke Mutualiteit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04761444091. Het bedrijf Christelijke Mutualiteit bevindt zich op het adres: Kerkhofdries 7; 2890; Sint-Amands. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 366,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mutualities. Producten gemaakt in Christelijke Mutualiteit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christelijke Mutualiteit is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christelijke Mutualiteit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christelijke Mutualiteit, openstaande posities, locatie van Christelijke Mutualiteit op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Christelijke Mutualiteit is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christelijke Mutualiteit, company assigned to the tax number BE04761444091. The company Christelijke Mutualiteit is located at the address: Kerkhofdries 7; 2890; Sint-Amands. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 366,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mutualities. Products created in Christelijke Mutualiteit were not found.
The main activity of Christelijke Mutualiteit is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Christelijke Mutualiteit is not available. You also can look at reviews of Christelijke Mutualiteit, open positions, location of Christelijke Mutualiteit on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christelijke Mutualiteit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christelijke Mutualiteit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christelijke Mutualiteit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christelijke Mutualiteit, employees, financial statistics.