Van Mogh Reinigingsdienst BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Van Mogh Reinigingsdienst BVBA
Private companiesTextile Mill Products • Van Mogh Reinigingsdienst BVBA

Contactgegevens Van Mogh Reinigingsdienst BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mogh Reinigingsdienst BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mogh Reinigingsdienst BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moerbroek 6; 2270; Herenthout, België

Telefoon (phone): 014 23 07 85 (+32-014 23 07 85) 014 23 07 85 (+32-014 23 07 85)

Fax (fax): 014 50 19 70; 014 21 78 82 (+32-014 50 19 70; 014 21 78 82) 014 50 19 70; 014 21 78 82 (+32-014 50 19 70; 014 21 78 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mogh Reinigingsdienst BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mogh Reinigingsdienst BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mogh Reinigingsdienst BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mogh Reinigingsdienst BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mogh Reinigingsdienst BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mogh Reinigingsdienst BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mogh Reinigingsdienst BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mogh Reinigingsdienst BVBA
Products information Van Mogh Reinigingsdienst BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04644989013
Ondernemingsnummer: 9390808105
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Van Mogh Reinigingsdienst BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mogh Reinigingsdienst BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Mogh Reinigingsdienst BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mogh Reinigingsdienst BVBA
Addition kinds of activities for Van Mogh Reinigingsdienst BVBA

8099. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
209901. stropen | Syrups
284402. Mondelinge preparaten | Oral preparations
02599900. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
34690104. Kookgerei, behalve porselein geëmailleerd | Cooking ware, except porcelain enamelled
39990402. Pels, gekleed: gebleekt, curry, geschraapt, gelooid of geverfd | Furs, dressed: bleached, curried, scraped, tanned, or dyed
94510401. Administratie van veteranen, federale overheid | Administration of veterans' affairs, federal government

Werken bij Van Mogh Reinigingsdienst BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mogh Reinigingsdienst BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mogh Reinigingsdienst BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mogh Reinigingsdienst BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

 • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

 • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: All Round

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

 • Paralegal (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: VANDELANOTTE

  Type: Vaste Job

  In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

 • IT Support (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

 • Technical Writer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

 • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

 • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: AMEEL, JOHAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

 • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

  Type: Werfreserve

  Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

 • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

 • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STRIJDERSHUIS

  Type: Flexijob

  FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Van Mogh Reinigingsdienst BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Mogh Reinigingsdienst BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mogh Reinigingsdienst BVBA. Laat een reactie achter voor Van Mogh Reinigingsdienst BVBA. Van Mogh Reinigingsdienst BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mogh Reinigingsdienst BVBA. Leave a respond for Van Mogh Reinigingsdienst BVBA. Van Mogh Reinigingsdienst BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mogh Reinigingsdienst BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Mogh Reinigingsdienst BVBA
Location of Van Mogh Reinigingsdienst BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Mogh Reinigingsdienst BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mogh Reinigingsdienst BVBA Van Mogh Reinigingsdienst BVBA: FLCOMET NV | DE MOOR LINDA | Belmans Beveiligingen BVBA | FRAN?OISE MARTIN | Cobosystems

Other related companies as Van Mogh Reinigingsdienst BVBA: FLCOMET NV | DE MOOR LINDA | Belmans Beveiligingen BVBA | FRAN?OISE MARTIN | Cobosystems

Van Mogh Reinigingsdienst BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mogh Reinigingsdienst BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04644989013. Het bedrijf Van Mogh Reinigingsdienst BVBA bevindt zich op het adres: Moerbroek 6; 2270; Herenthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 440,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Van Mogh Reinigingsdienst BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Mogh Reinigingsdienst BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mogh Reinigingsdienst BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mogh Reinigingsdienst BVBA, openstaande posities, locatie van Van Mogh Reinigingsdienst BVBA op de kaart.

Van Mogh Reinigingsdienst BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Mogh Reinigingsdienst BVBA, company assigned to the tax number BE04644989013. The company Van Mogh Reinigingsdienst BVBA is located at the address: Moerbroek 6; 2270; Herenthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 440,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in Van Mogh Reinigingsdienst BVBA were not found.
The main activity of Van Mogh Reinigingsdienst BVBA is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mogh Reinigingsdienst BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Mogh Reinigingsdienst BVBA, open positions, location of Van Mogh Reinigingsdienst BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mogh Reinigingsdienst BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mogh Reinigingsdienst BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mogh Reinigingsdienst BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mogh Reinigingsdienst BVBA, employees, financial statistics.