Photo Prestige

Contactgegevens Photo Prestige: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Photo Prestige: address, phone, fax, email, website, opening hours

Photo Prestige

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place d'Herseaux 20; 7712; Mouscron (Herseaux), België

Telefoon (phone): 056 33 63 37 (+32-056 33 63 37) 056 33 63 37 (+32-056 33 63 37)

Fax (fax): 056 33 63 37 (+32-056 33 63 37) 056 33 63 37 (+32-056 33 63 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Photo Prestige: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Photo Prestige"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Photo Prestige"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Photo Prestige, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Photo Prestige. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Photo Prestige, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Photo Prestige. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Photo Prestige
Products information Photo Prestige

BTW identificatienummer (tax): BE06197357177
Ondernemingsnummer: 1648742675
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Photographic equipment & accessories - Retail & Repair

Product categorie (product category): Photography - Reporting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Photo Prestige
(Get full report from official database of BE for Photo Prestige)

Aanvulling soorten activiteiten voor Photo Prestige
Addition kinds of activities for Photo Prestige

30890321. Vensterscreening, kunststof | Window screening, plastics
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel
39490704. Maskers: hockey, honkbal, voetbal, enz. | Masks: hockey, baseball, football, etc.
60369901. Spaar- en leningverenigingen, niet federaal gecharterd | Savings and loan associations, not federally chartered
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij Photo Prestige: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Photo Prestige: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Photo Prestige. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Photo Prestige. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

Zoek naar antwoorden van Photo Prestige in sociale netwerken
Look for responds of Photo Prestige in social networks

Lees alle opmerkingen voor Photo Prestige. Laat een reactie achter voor Photo Prestige. Photo Prestige bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Photo Prestige. Leave a respond for Photo Prestige. Photo Prestige on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Photo Prestige op de google maps. Adres en contacten Photo Prestige
Location of Photo Prestige on the google maps. Address and contacts of Photo Prestige

Andere gerelateerde bedrijven als come Photo Prestige Photo Prestige: FLEUTRACO LOGISTICS SA | Anabill Biss | STANNY DE PAPE | ROLAND SANEN | Sam Annour

Other related companies as Photo Prestige: FLEUTRACO LOGISTICS SA | Anabill Biss | STANNY DE PAPE | ROLAND SANEN | Sam Annour

Photo Prestige is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Photo Prestige, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06197357177. Het bedrijf Photo Prestige bevindt zich op het adres: Place d'Herseaux 20; 7712; Mouscron (Herseaux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 261,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Photography - Reporting. Lijst met producten zijn Photographic equipment & accessories - Retail & Repair.
De hoofdactiviteit van Photo Prestige is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Photo Prestige is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Photo Prestige, openstaande posities, locatie van Photo Prestige op de kaart.

Photo Prestige is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Photo Prestige, company assigned to the tax number BE06197357177. The company Photo Prestige is located at the address: Place d'Herseaux 20; 7712; Mouscron (Herseaux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 261,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Photography - Reporting. List of products are Photographic equipment & accessories - Retail & Repair.
The main activity of Photo Prestige is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Photo Prestige is not available. You also can look at reviews of Photo Prestige, open positions, location of Photo Prestige on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Photo Prestige, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Photo Prestige, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Photo Prestige, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Photo Prestige, employees, financial statistics.