Dhondt-Dhaenens

Contactgegevens Dhondt-Dhaenens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dhondt-Dhaenens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dhondt-Dhaenens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Museumlaan 14; 9831; Sint-Martens-Latem (Deurle), België

Telefoon (phone): 09 282 51 23 (+32-09 282 51 23) 09 282 51 23 (+32-09 282 51 23)

Fax (fax): +32 (64) 584-45-55 +32 (64) 584-45-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dhondt-Dhaenens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dhondt-Dhaenens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dhondt-Dhaenens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dhondt-Dhaenens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dhondt-Dhaenens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dhondt-Dhaenens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dhondt-Dhaenens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dhondt-Dhaenens
Products information Dhondt-Dhaenens

BTW identificatienummer (tax): BE05267913818
Ondernemingsnummer: 8462463378
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Dhondt-Dhaenens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dhondt-Dhaenens
(Get full report from official database of BE for Dhondt-Dhaenens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dhondt-Dhaenens
Addition kinds of activities for Dhondt-Dhaenens

28210108. Ureaharsen | Urea resins
35860000. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
46130000. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
51590503. Pinda's (bulk), ongeroerd | Peanuts (bulk), unroasted
51990103. Kunstenaars materialen | Artists' materials
59959903. opticiens | Opticians
82999910. Meditatie therapie | Meditation therapy

Werken bij Dhondt-Dhaenens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dhondt-Dhaenens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dhondt-Dhaenens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dhondt-Dhaenens. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van Dhondt-Dhaenens in sociale netwerken
Look for responds of Dhondt-Dhaenens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dhondt-Dhaenens. Laat een reactie achter voor Dhondt-Dhaenens. Dhondt-Dhaenens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dhondt-Dhaenens. Leave a respond for Dhondt-Dhaenens. Dhondt-Dhaenens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dhondt-Dhaenens op de google maps. Adres en contacten Dhondt-Dhaenens
Location of Dhondt-Dhaenens on the google maps. Address and contacts of Dhondt-Dhaenens

Andere gerelateerde bedrijven als come Dhondt-Dhaenens Dhondt-Dhaenens: Deleuze M | Purly Trading BVBA | SERGE MERTENS DE WILMARS | ANNE DEN DULK | EDDY LAMOTTE

Other related companies as Dhondt-Dhaenens: Deleuze M | Purly Trading BVBA | SERGE MERTENS DE WILMARS | ANNE DEN DULK | EDDY LAMOTTE

Dhondt-Dhaenens is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dhondt-Dhaenens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05267913818. Het bedrijf Dhondt-Dhaenens bevindt zich op het adres: Museumlaan 14; 9831; Sint-Martens-Latem (Deurle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 807,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Dhondt-Dhaenens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dhondt-Dhaenens is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dhondt-Dhaenens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dhondt-Dhaenens, openstaande posities, locatie van Dhondt-Dhaenens op de kaart.

Dhondt-Dhaenens is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dhondt-Dhaenens, company assigned to the tax number BE05267913818. The company Dhondt-Dhaenens is located at the address: Museumlaan 14; 9831; Sint-Martens-Latem (Deurle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 807,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Museums. Products created in Dhondt-Dhaenens were not found.
The main activity of Dhondt-Dhaenens is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dhondt-Dhaenens is not available. You also can look at reviews of Dhondt-Dhaenens, open positions, location of Dhondt-Dhaenens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dhondt-Dhaenens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dhondt-Dhaenens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dhondt-Dhaenens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dhondt-Dhaenens, employees, financial statistics.