Purly Trading BVBA

Contactgegevens Purly Trading BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Purly Trading BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Purly Trading BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudburgstraat 41; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): 052 44 98 47 (+32-052 44 98 47) 052 44 98 47 (+32-052 44 98 47)

Fax (fax): +32 (51) 551-47-67 +32 (51) 551-47-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Purly Trading BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Purly Trading BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Purly Trading BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Purly Trading BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Purly Trading BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Purly Trading BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Purly Trading BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Purly Trading BVBA
Products information Purly Trading BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07020507812
Ondernemingsnummer: 6529144287
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 374,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Boutiques

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Purly Trading BVBA
(Get full report from official database of BE for Purly Trading BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Purly Trading BVBA
Addition kinds of activities for Purly Trading BVBA

449999. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
631100. Levensverzekering | Life insurance
22310302. Dekens en dekens: wol of soortgelijke vezels | Blankets and blanketings: wool or similar fibers
25140200. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
33990000. Primaire metalen producten | Primary metal products
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer
51990700. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
75389900. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec

Werken bij Purly Trading BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Purly Trading BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Purly Trading BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Purly Trading BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

Zoek naar antwoorden van Purly Trading BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Purly Trading BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Purly Trading BVBA. Laat een reactie achter voor Purly Trading BVBA. Purly Trading BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Purly Trading BVBA. Leave a respond for Purly Trading BVBA. Purly Trading BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Purly Trading BVBA op de google maps. Adres en contacten Purly Trading BVBA
Location of Purly Trading BVBA on the google maps. Address and contacts of Purly Trading BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Purly Trading BVBA Purly Trading BVBA: DELICES DE CHARLY-SPRL LAMBERT SPRL | MAENHAUT | ERA ACI | A.G.W. ALGEMENE GEVELWERKEN | WILLY DE WITTE

Other related companies as Purly Trading BVBA: DELICES DE CHARLY-SPRL LAMBERT SPRL | MAENHAUT | ERA ACI | A.G.W. ALGEMENE GEVELWERKEN | WILLY DE WITTE

Purly Trading BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Purly Trading BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07020507812. Het bedrijf Purly Trading BVBA bevindt zich op het adres: Oudburgstraat 41; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 374,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Boutiques.
De hoofdactiviteit van Purly Trading BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Purly Trading BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Purly Trading BVBA, openstaande posities, locatie van Purly Trading BVBA op de kaart.

Purly Trading BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Purly Trading BVBA, company assigned to the tax number BE07020507812. The company Purly Trading BVBA is located at the address: Oudburgstraat 41; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 374,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Boutiques.
The main activity of Purly Trading BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Purly Trading BVBA is not available. You also can look at reviews of Purly Trading BVBA, open positions, location of Purly Trading BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Purly Trading BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Purly Trading BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Purly Trading BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Purly Trading BVBA, employees, financial statistics.