WATERBURCHT

Contactgegevens WATERBURCHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WATERBURCHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

WATERBURCHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOTESTRAAT; 1650; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23310024 (+32-23310024) 23310024 (+32-23310024)

Fax (fax): +32 (87) 624-86-10 +32 (87) 624-86-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WATERBURCHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WATERBURCHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WATERBURCHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WATERBURCHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WATERBURCHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WATERBURCHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WATERBURCHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WATERBURCHT
Products information WATERBURCHT

BTW identificatienummer (tax): BE07097412109
Ondernemingsnummer: 5858978271
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in WATERBURCHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WATERBURCHT
(Get full report from official database of BE for WATERBURCHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor WATERBURCHT
Addition kinds of activities for WATERBURCHT

072304. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
806901. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
17619901. Architectonisch plaatwerk | Architectural sheet metal work
28619901. Houtskool, behalve geactiveerd | Charcoal, except activated
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine
70110300. hotels | Hotels
75349905. Vulcaniserende banden en buizen | Vulcanizing tires and tubes

Werken bij WATERBURCHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WATERBURCHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WATERBURCHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WATERBURCHT. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperator voeding m/v (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

 • FLEXIJOB - HULP IN KEUKEN - 2 NAMIDDAGEN PER WEEK (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een mooie gekende slagerij in de regio zijn we op zoek naar een medewerker voor het maken van dagschotels.

 • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

 • cnc bediener (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

   Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

 • werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

 • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • Enquêteur - Job d'étudiant (h/f) (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: Konvert Interim Namur

  Type: Studentenjob

  Pour notre client, nous recherchons 4 étudiants pour réaliser de petites enquêtes dans la région de Namur => Enquête "Mystery Shopper" Vous êtes toujours accompagné d'un adulte pour effectuer les visites mystères. Votre accompagnant viendra vous chercher à la maison et vous ramènera également après les visites. Les jours où les visites ont lieu seront planifiés d'un commun accord avec votre accompagnant et vous-même. Ces visites ne seront évidemment ni planifiées, ni réalisées pendant les heures de cours. Ce projet est organisé en deux périodes. La première période est celle du lundi 04/02/19 au samedi 02/03/19. La deuxième période est celle du lundi 01/04/19 au samedi 27/04/19. Si vous êtes sélectionné, vous devrez être disponible la deuxième semaine de janvier pour un second screening (rémunéré).

 • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

 • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

  Type: Vaste Job

  Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

 • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

 • Service Delivery PM (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  The job Developping and delivering a strategic technological vision and direction Implementing mechanisms to monitor, manage and provide progress on all software development activities Creating, implement and maintain a continuous improvement plan for software development and IT infrastructure   The mission  You will be responsible for the further development and evolution of our Service Manager layer. You will assist in the further setup of the Credendo ITSM toolset. You will provide expert guidance and coaching towards the ITIL-adoption within the group. Together with our external suppliers and partners you will be responsible for the implementation, monitoring and quality of our SLA's. You will provide and consolidate insightful reporting and actions on the delivered services and their associated KPI's. You will be responsible for the proper service LifeCycle management and continuous service improvement.   The profile  You need 5 for to 8 years of experience in similar function You MUST be well-organized and you need People management skills Being a team player, a quick self-starter with a pro-active attitude is a serious advantage You have strong in project administration, monitoring and control an excellent knowledge of Dutch, EN and FR is a plus knowledge in .NET is real plus   The offer  Nice daily rate Flexibility (homeworking) 6 months + extension For any question don't hesitate to contact me

 • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STRIJDERSHUIS

  Type: Flexijob

  FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van WATERBURCHT in sociale netwerken
Look for responds of WATERBURCHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor WATERBURCHT. Laat een reactie achter voor WATERBURCHT. WATERBURCHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WATERBURCHT. Leave a respond for WATERBURCHT. WATERBURCHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WATERBURCHT op de google maps. Adres en contacten WATERBURCHT
Location of WATERBURCHT on the google maps. Address and contacts of WATERBURCHT

Andere gerelateerde bedrijven als come WATERBURCHT WATERBURCHT: MAVIDO | De Roeve J | DIDIER | BUREAU GAUBE-DUPAS | DE POST

Other related companies as WATERBURCHT: MAVIDO | De Roeve J | DIDIER | BUREAU GAUBE-DUPAS | DE POST

WATERBURCHT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WATERBURCHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07097412109. Het bedrijf WATERBURCHT bevindt zich op het adres: LOTESTRAAT; 1650; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in WATERBURCHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WATERBURCHT is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WATERBURCHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WATERBURCHT, openstaande posities, locatie van WATERBURCHT op de kaart.

WATERBURCHT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is WATERBURCHT, company assigned to the tax number BE07097412109. The company WATERBURCHT is located at the address: LOTESTRAAT; 1650; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in WATERBURCHT were not found.
The main activity of WATERBURCHT is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WATERBURCHT is not available. You also can look at reviews of WATERBURCHT, open positions, location of WATERBURCHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WATERBURCHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WATERBURCHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WATERBURCHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WATERBURCHT, employees, financial statistics.