VOLKSMUSEUM DEURNE

Contactgegevens VOLKSMUSEUM DEURNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLKSMUSEUM DEURNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLKSMUSEUM DEURNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORAALPLAATS 2; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33244880 (+32-33244880) 33244880 (+32-33244880)

Fax (fax): +32 (58) 170-20-81 +32 (58) 170-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLKSMUSEUM DEURNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLKSMUSEUM DEURNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLKSMUSEUM DEURNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLKSMUSEUM DEURNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLKSMUSEUM DEURNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLKSMUSEUM DEURNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLKSMUSEUM DEURNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLKSMUSEUM DEURNE
Products information VOLKSMUSEUM DEURNE

BTW identificatienummer (tax): BE09553955078
Ondernemingsnummer: 7594818115
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in VOLKSMUSEUM DEURNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLKSMUSEUM DEURNE
(Get full report from official database of BE for VOLKSMUSEUM DEURNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLKSMUSEUM DEURNE
Addition kinds of activities for VOLKSMUSEUM DEURNE

23710100. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
35640103. Blower filter units (oven blowers) | Blower filter units (furnace blowers)
35850402. Compressoren voor koel- en airconditioningsapparatuur | Compressors for refrigeration and air conditioning equipment
37219902. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigen door de fabrikant | Research and development on aircraft by the manufacturer
50320202. pleisterwerk | Stucco

Werken bij VOLKSMUSEUM DEURNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLKSMUSEUM DEURNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLKSMUSEUM DEURNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLKSMUSEUM DEURNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Constructeur/ monteur (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

 • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

 • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

 • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

 • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hingene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HINGENE)

  Regio: HINGENE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET PREPAREEKE

  Type: Studentenjob

  In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

 • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

 • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van VOLKSMUSEUM DEURNE in sociale netwerken
Look for responds of VOLKSMUSEUM DEURNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLKSMUSEUM DEURNE. Laat een reactie achter voor VOLKSMUSEUM DEURNE. VOLKSMUSEUM DEURNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLKSMUSEUM DEURNE. Leave a respond for VOLKSMUSEUM DEURNE. VOLKSMUSEUM DEURNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLKSMUSEUM DEURNE op de google maps. Adres en contacten VOLKSMUSEUM DEURNE
Location of VOLKSMUSEUM DEURNE on the google maps. Address and contacts of VOLKSMUSEUM DEURNE

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLKSMUSEUM DEURNE VOLKSMUSEUM DEURNE: Larive J F | ASSURFINA | CLIP DISPLAY SYSTEMS | Ferme Saint Georges | MARMON KEYSTONE ANBUMA SA

Other related companies as VOLKSMUSEUM DEURNE: Larive J F | ASSURFINA | CLIP DISPLAY SYSTEMS | Ferme Saint Georges | MARMON KEYSTONE ANBUMA SA

VOLKSMUSEUM DEURNE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLKSMUSEUM DEURNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09553955078. Het bedrijf VOLKSMUSEUM DEURNE bevindt zich op het adres: KORAALPLAATS 2; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 152,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in VOLKSMUSEUM DEURNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLKSMUSEUM DEURNE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLKSMUSEUM DEURNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLKSMUSEUM DEURNE, openstaande posities, locatie van VOLKSMUSEUM DEURNE op de kaart.

VOLKSMUSEUM DEURNE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLKSMUSEUM DEURNE, company assigned to the tax number BE09553955078. The company VOLKSMUSEUM DEURNE is located at the address: KORAALPLAATS 2; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 152,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in VOLKSMUSEUM DEURNE were not found.
The main activity of VOLKSMUSEUM DEURNE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLKSMUSEUM DEURNE is not available. You also can look at reviews of VOLKSMUSEUM DEURNE, open positions, location of VOLKSMUSEUM DEURNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLKSMUSEUM DEURNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLKSMUSEUM DEURNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLKSMUSEUM DEURNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLKSMUSEUM DEURNE, employees, financial statistics.