MARMON KEYSTONE ANBUMA SA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • MARMON KEYSTONE ANBUMA SA

Contactgegevens MARMON KEYSTONE ANBUMA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARMON KEYSTONE ANBUMA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARMON KEYSTONE ANBUMA SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai De Mariemont 53c 1080 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.24 11 19 96 32.24 11 19 96

Fax (fax): 32.24 11 77 65 32.24 11 77 65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARMON KEYSTONE ANBUMA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARMON KEYSTONE ANBUMA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARMON KEYSTONE ANBUMA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARMON KEYSTONE ANBUMA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARMON KEYSTONE ANBUMA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARMON KEYSTONE ANBUMA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARMON KEYSTONE ANBUMA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARMON KEYSTONE ANBUMA SA
Products information MARMON KEYSTONE ANBUMA SA

BTW identificatienummer (tax): BE02545501708
Ondernemingsnummer: 5186340332
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Tubes and pipes, rubber and plastic

Product categorie (product category): Plastics; Rubber; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARMON KEYSTONE ANBUMA SA
(Get full report from official database of BE for MARMON KEYSTONE ANBUMA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARMON KEYSTONE ANBUMA SA
Addition kinds of activities for MARMON KEYSTONE ANBUMA SA

6035. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
737799. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
35470101. Billet molens | Billet mills
39550103. Stencil papier, gelatine of spirit proces | Stencil paper, gelatin or spirit process
62319905. Uitwisseling van aandelenopties | Stock option exchanges
83220402. Misdadiger zelfhulpbureau | Offender self-help agency

Werken bij MARMON KEYSTONE ANBUMA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARMON KEYSTONE ANBUMA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARMON KEYSTONE ANBUMA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARMON KEYSTONE ANBUMA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

  • Dentist/Orthodontist (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: POLIKLINIEKEN DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Investigate and correct the position of the teeth and jaws of patients.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen. http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van MARMON KEYSTONE ANBUMA SA in sociale netwerken
Look for responds of MARMON KEYSTONE ANBUMA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARMON KEYSTONE ANBUMA SA. Laat een reactie achter voor MARMON KEYSTONE ANBUMA SA. MARMON KEYSTONE ANBUMA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARMON KEYSTONE ANBUMA SA. Leave a respond for MARMON KEYSTONE ANBUMA SA. MARMON KEYSTONE ANBUMA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARMON KEYSTONE ANBUMA SA op de google maps. Adres en contacten MARMON KEYSTONE ANBUMA SA
Location of MARMON KEYSTONE ANBUMA SA on the google maps. Address and contacts of MARMON KEYSTONE ANBUMA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARMON KEYSTONE ANBUMA SA MARMON KEYSTONE ANBUMA SA: VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS | IDE GEORGES & HAROLD | MICHEL PIRCARD | BANCONTACT-MISTER CASH | Tilman SA-NV

Other related companies as MARMON KEYSTONE ANBUMA SA: VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS | IDE GEORGES & HAROLD | MICHEL PIRCARD | BANCONTACT-MISTER CASH | Tilman SA-NV

MARMON KEYSTONE ANBUMA SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARMON KEYSTONE ANBUMA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02545501708. Het bedrijf MARMON KEYSTONE ANBUMA SA bevindt zich op het adres: Quai De Mariemont 53c 1080 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plastics; Rubber; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Tubes and pipes, rubber and plastic.
De hoofdactiviteit van MARMON KEYSTONE ANBUMA SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARMON KEYSTONE ANBUMA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARMON KEYSTONE ANBUMA SA, openstaande posities, locatie van MARMON KEYSTONE ANBUMA SA op de kaart.

MARMON KEYSTONE ANBUMA SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARMON KEYSTONE ANBUMA SA, company assigned to the tax number BE02545501708. The company MARMON KEYSTONE ANBUMA SA is located at the address: Quai De Mariemont 53c 1080 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plastics; Rubber; Rubber and Plastics. List of products are Tubes and pipes, rubber and plastic.
The main activity of MARMON KEYSTONE ANBUMA SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARMON KEYSTONE ANBUMA SA is not available. You also can look at reviews of MARMON KEYSTONE ANBUMA SA, open positions, location of MARMON KEYSTONE ANBUMA SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARMON KEYSTONE ANBUMA SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARMON KEYSTONE ANBUMA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARMON KEYSTONE ANBUMA SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARMON KEYSTONE ANBUMA SA, employees, financial statistics.