VLEESHUISMUSEUM

Contactgegevens VLEESHUISMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLEESHUISMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLEESHUISMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 32; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52220465 (+32-52220465) 52220465 (+32-52220465)

Fax (fax): +32 (60) 653-89-64 +32 (60) 653-89-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLEESHUISMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLEESHUISMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLEESHUISMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLEESHUISMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLEESHUISMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLEESHUISMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLEESHUISMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLEESHUISMUSEUM
Products information VLEESHUISMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE07713195800
Ondernemingsnummer: 6600006103
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VLEESHUISMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLEESHUISMUSEUM
(Get full report from official database of BE for VLEESHUISMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLEESHUISMUSEUM
Addition kinds of activities for VLEESHUISMUSEUM

208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
20630102. Bietensuiker, van suikerraffinaderij | Beet sugar, from beet sugar refinery
27590102. Valuta: gegraveerd | Currency: engraved
38429918. Sponzen, chirurgisch | Sponges, surgical
80930202. Roken kliniek | Smoking clinic

Werken bij VLEESHUISMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLEESHUISMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLEESHUISMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLEESHUISMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

 • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Poederlakker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

 • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

 • Monteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

 • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

 • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

 • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

 • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

 • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: I M & S

  Type: Studentenjob

  Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

 • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Flexijob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van VLEESHUISMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of VLEESHUISMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLEESHUISMUSEUM. Laat een reactie achter voor VLEESHUISMUSEUM. VLEESHUISMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLEESHUISMUSEUM. Leave a respond for VLEESHUISMUSEUM. VLEESHUISMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLEESHUISMUSEUM op de google maps. Adres en contacten VLEESHUISMUSEUM
Location of VLEESHUISMUSEUM on the google maps. Address and contacts of VLEESHUISMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come VLEESHUISMUSEUM VLEESHUISMUSEUM: FLTRANSPORTS LEOPOLD ORY SA | DE BERGTRAPPERS | COIFFURE AXCESS | HUIS 'T SCHAARTJE | PAJO BIKE RENTING

Other related companies as VLEESHUISMUSEUM: FLTRANSPORTS LEOPOLD ORY SA | DE BERGTRAPPERS | COIFFURE AXCESS | HUIS 'T SCHAARTJE | PAJO BIKE RENTING

VLEESHUISMUSEUM is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLEESHUISMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07713195800. Het bedrijf VLEESHUISMUSEUM bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 32; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in VLEESHUISMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLEESHUISMUSEUM is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLEESHUISMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLEESHUISMUSEUM, openstaande posities, locatie van VLEESHUISMUSEUM op de kaart.

VLEESHUISMUSEUM is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLEESHUISMUSEUM, company assigned to the tax number BE07713195800. The company VLEESHUISMUSEUM is located at the address: GROTE MARKT 32; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in VLEESHUISMUSEUM were not found.
The main activity of VLEESHUISMUSEUM is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VLEESHUISMUSEUM is not available. You also can look at reviews of VLEESHUISMUSEUM, open positions, location of VLEESHUISMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLEESHUISMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLEESHUISMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLEESHUISMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLEESHUISMUSEUM, employees, financial statistics.