HUIS 'T SCHAARTJE

Contactgegevens HUIS 'T SCHAARTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T SCHAARTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T SCHAARTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHAARSTRAAT 27; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50333011 (+32-50333011) 50333011 (+32-50333011)

Fax (fax): +32 (4) 367-90-21 +32 (4) 367-90-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T SCHAARTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T SCHAARTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T SCHAARTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T SCHAARTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T SCHAARTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T SCHAARTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T SCHAARTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T SCHAARTJE
Products information HUIS 'T SCHAARTJE

BTW identificatienummer (tax): BE02516662597
Ondernemingsnummer: 4312652587
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in HUIS 'T SCHAARTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T SCHAARTJE
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T SCHAARTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T SCHAARTJE
Addition kinds of activities for HUIS 'T SCHAARTJE

326999. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
14110102. Dolomiet, dimensie-steengroeven | Dolomite, dimension-quarrying
24499900. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
25110103. Chiffoniers en chifforobes | Chiffoniers and chifforobes
30890602. Caseïne producten | Casein products
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
35450304. Bits voor gebruik op draaibanken, planers, shapers, enz. | Bits for use on lathes, planers, shapers, etc.
76999910. Textiel rolbekleding | Textile roll covering

Werken bij HUIS 'T SCHAARTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T SCHAARTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T SCHAARTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T SCHAARTJE. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

 • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

 • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

 • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Poetshulp Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Studentenjob

  Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

 • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

 • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

 • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

 • Keukenhulp (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SOEP+

  Type: Flexijob

  Soepplus is op zoek naar een keukenhulp voor het (voor)bereiden van soep & salades. Dit telkens op donderdag & vrijdag voormiddag van 7u-12u

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T SCHAARTJE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T SCHAARTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T SCHAARTJE. Laat een reactie achter voor HUIS 'T SCHAARTJE. HUIS 'T SCHAARTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T SCHAARTJE. Leave a respond for HUIS 'T SCHAARTJE. HUIS 'T SCHAARTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T SCHAARTJE op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T SCHAARTJE
Location of HUIS 'T SCHAARTJE on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T SCHAARTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T SCHAARTJE HUIS 'T SCHAARTJE: POLY-SHOP | FREDDY BYLS | ACOS | Devillers Garage SPRL | PLUCZENIK DIAMOND COMPANY

Other related companies as HUIS 'T SCHAARTJE: POLY-SHOP | FREDDY BYLS | ACOS | Devillers Garage SPRL | PLUCZENIK DIAMOND COMPANY

HUIS 'T SCHAARTJE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T SCHAARTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02516662597. Het bedrijf HUIS 'T SCHAARTJE bevindt zich op het adres: SCHAARSTRAAT 27; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS 'T SCHAARTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS 'T SCHAARTJE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T SCHAARTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T SCHAARTJE, openstaande posities, locatie van HUIS 'T SCHAARTJE op de kaart.

HUIS 'T SCHAARTJE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T SCHAARTJE, company assigned to the tax number BE02516662597. The company HUIS 'T SCHAARTJE is located at the address: SCHAARSTRAAT 27; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS 'T SCHAARTJE were not found.
The main activity of HUIS 'T SCHAARTJE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T SCHAARTJE is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T SCHAARTJE, open positions, location of HUIS 'T SCHAARTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T SCHAARTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T SCHAARTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T SCHAARTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T SCHAARTJE, employees, financial statistics.