VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES
Private companiesCoal Mining • VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES

Contactgegevens VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLEESHOUWERSSTRAAT 38; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32336404 32336404

Fax (fax): +32 (53) 466-50-57 +32 (53) 466-50-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES
Products information VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES

BTW identificatienummer (tax): BE09208160400
Ondernemingsnummer: 4661743164
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES
(Get full report from official database of BE for VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES
Addition kinds of activities for VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
23390400. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
52710000. Stacaravans | Mobile home dealers
72310103. Gezichtssalons | Facial salons

Werken bij VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial controller (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

 • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

 • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

 • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

 • CNC Frezer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

 • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

 • Quality Engineer (Maasmechelen)

  Regio: Maasmechelen

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

 • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

Zoek naar antwoorden van VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES in sociale netwerken
Look for responds of VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES. Laat een reactie achter voor VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES. VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES. Leave a respond for VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES. VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES op de google maps. Adres en contacten VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES
Location of VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES on the google maps. Address and contacts of VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES

Andere gerelateerde bedrijven als come VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES: SOC. KULT. ADVIESBUREAU | DE WEST SLAGERS | Pattyn C | VCLB CENTRUM | WIM VAN DYCKE

Other related companies as VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES: SOC. KULT. ADVIESBUREAU | DE WEST SLAGERS | Pattyn C | VCLB CENTRUM | WIM VAN DYCKE

VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09208160400. Het bedrijf VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES bevindt zich op het adres: VLEESHOUWERSSTRAAT 38; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES, openstaande posities, locatie van VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES op de kaart.

VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES, company assigned to the tax number BE09208160400. The company VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES is located at the address: VLEESHOUWERSSTRAAT 38; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES were not found.
The main activity of VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES is not available. You also can look at reviews of VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES, open positions, location of VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES, employees, financial statistics.