DE WEST SLAGERS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DE WEST SLAGERS
Private companiesCoal Mining • DE WEST SLAGERS

Contactgegevens DE WEST SLAGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WEST SLAGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WEST SLAGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTENDESTRAAT 282; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50211317 (+32-50211317) 50211317 (+32-50211317)

Fax (fax): +32 (15) 575-77-63 +32 (15) 575-77-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WEST SLAGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WEST SLAGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WEST SLAGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WEST SLAGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WEST SLAGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WEST SLAGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WEST SLAGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WEST SLAGERS
Products information DE WEST SLAGERS

BTW identificatienummer (tax): BE06903228759
Ondernemingsnummer: 4176147460
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DE WEST SLAGERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WEST SLAGERS
(Get full report from official database of BE for DE WEST SLAGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WEST SLAGERS
Addition kinds of activities for DE WEST SLAGERS

344307. Metalen onderdelen | Metal parts
541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction
20910315. Vis, gerookt | Fish, smoked
26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
34849908. Shotguns of shotgun onderdelen, 30 mm. | Shotguns or shotgun parts, 30 mm. and below
34910101. Procesregelaarventielen | Process control regulator valves
37280105. Liften, vliegtuigen | Elevators, aircraft
38279918. Prisms, optisch | Prisms, optical

Werken bij DE WEST SLAGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WEST SLAGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WEST SLAGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WEST SLAGERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Slager-uitbeender of spekslager - voltijds (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eernegem zoeken wij een slager-uitbeender of spekslager. Takenpakket slager-uitbeender: Het uitbenen van de runderen Het versnijden van de runderen Takenpakket spekslager: Je voorziet de winkel van vlees Je werkt met een flexibel uurrooster

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Huishoudhulp in Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Junior Design Engineer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

Zoek naar antwoorden van DE WEST SLAGERS in sociale netwerken
Look for responds of DE WEST SLAGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WEST SLAGERS. Laat een reactie achter voor DE WEST SLAGERS. DE WEST SLAGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WEST SLAGERS. Leave a respond for DE WEST SLAGERS. DE WEST SLAGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WEST SLAGERS op de google maps. Adres en contacten DE WEST SLAGERS
Location of DE WEST SLAGERS on the google maps. Address and contacts of DE WEST SLAGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WEST SLAGERS DE WEST SLAGERS: VILLA DOORNBOS | Courtens | Goossens E | GROUPE SMEETS | J. TILLEY

Other related companies as DE WEST SLAGERS: VILLA DOORNBOS | Courtens | Goossens E | GROUPE SMEETS | J. TILLEY

DE WEST SLAGERS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WEST SLAGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06903228759. Het bedrijf DE WEST SLAGERS bevindt zich op het adres: OOSTENDESTRAAT 282; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in DE WEST SLAGERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WEST SLAGERS is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WEST SLAGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WEST SLAGERS, openstaande posities, locatie van DE WEST SLAGERS op de kaart.

DE WEST SLAGERS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WEST SLAGERS, company assigned to the tax number BE06903228759. The company DE WEST SLAGERS is located at the address: OOSTENDESTRAAT 282; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Slagers. Products created in DE WEST SLAGERS were not found.
The main activity of DE WEST SLAGERS is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WEST SLAGERS is not available. You also can look at reviews of DE WEST SLAGERS, open positions, location of DE WEST SLAGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WEST SLAGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WEST SLAGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WEST SLAGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WEST SLAGERS, employees, financial statistics.