POLDERMUSEUM LILLO

Particuliere bedrijvenWatervervoer • POLDERMUSEUM LILLO
Private companiesWater Transportation • POLDERMUSEUM LILLO

Contactgegevens POLDERMUSEUM LILLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLDERMUSEUM LILLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLDERMUSEUM LILLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOLHUISSTRAAT 14; 2040; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35699010 (+32-35699010) 35699010 (+32-35699010)

Fax (fax): +32 (65) 521-70-18 +32 (65) 521-70-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLDERMUSEUM LILLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLDERMUSEUM LILLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLDERMUSEUM LILLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLDERMUSEUM LILLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLDERMUSEUM LILLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLDERMUSEUM LILLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLDERMUSEUM LILLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLDERMUSEUM LILLO
Products information POLDERMUSEUM LILLO

BTW identificatienummer (tax): BE01564147949
Ondernemingsnummer: 6827423095
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 291,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in POLDERMUSEUM LILLO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLDERMUSEUM LILLO
(Get full report from official database of BE for POLDERMUSEUM LILLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLDERMUSEUM LILLO
Addition kinds of activities for POLDERMUSEUM LILLO

346300. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
753902. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
20370000. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
30690806. Tandenringen, rubber | Teething rings, rubber
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
58120307. Fastfood restaurant, ketting | Fast-food restaurant, chain
59610403. Postzegels, postorder | Stamps, mail order

Werken bij POLDERMUSEUM LILLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLDERMUSEUM LILLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLDERMUSEUM LILLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLDERMUSEUM LILLO. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien hydraulica (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien hydraulica.

 • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

 • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio St.Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

 • HR officer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

 • Personal Trainer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

 • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van POLDERMUSEUM LILLO in sociale netwerken
Look for responds of POLDERMUSEUM LILLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLDERMUSEUM LILLO. Laat een reactie achter voor POLDERMUSEUM LILLO. POLDERMUSEUM LILLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLDERMUSEUM LILLO. Leave a respond for POLDERMUSEUM LILLO. POLDERMUSEUM LILLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLDERMUSEUM LILLO op de google maps. Adres en contacten POLDERMUSEUM LILLO
Location of POLDERMUSEUM LILLO on the google maps. Address and contacts of POLDERMUSEUM LILLO

Andere gerelateerde bedrijven als come POLDERMUSEUM LILLO POLDERMUSEUM LILLO: ROYAL YPRES SWIMMING CLUB | D.D. Men's Coif' | Wiame | Tosoh Bioscience NV | KEMPENEERS

Other related companies as POLDERMUSEUM LILLO: ROYAL YPRES SWIMMING CLUB | D.D. Men's Coif' | Wiame | Tosoh Bioscience NV | KEMPENEERS

POLDERMUSEUM LILLO is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLDERMUSEUM LILLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01564147949. Het bedrijf POLDERMUSEUM LILLO bevindt zich op het adres: TOLHUISSTRAAT 14; 2040; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 291,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in POLDERMUSEUM LILLO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLDERMUSEUM LILLO is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLDERMUSEUM LILLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLDERMUSEUM LILLO, openstaande posities, locatie van POLDERMUSEUM LILLO op de kaart.

POLDERMUSEUM LILLO is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLDERMUSEUM LILLO, company assigned to the tax number BE01564147949. The company POLDERMUSEUM LILLO is located at the address: TOLHUISSTRAAT 14; 2040; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 291,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in POLDERMUSEUM LILLO were not found.
The main activity of POLDERMUSEUM LILLO is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POLDERMUSEUM LILLO is not available. You also can look at reviews of POLDERMUSEUM LILLO, open positions, location of POLDERMUSEUM LILLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLDERMUSEUM LILLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLDERMUSEUM LILLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLDERMUSEUM LILLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLDERMUSEUM LILLO, employees, financial statistics.