KEMPENEERS

Contactgegevens KEMPENEERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEMPENEERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEMPENEERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHELFHEIDESTRAAT 28; 3850; NIEUWERKERKEN, België

Telefoon (phone): 11686939 (+32-11686939) 11686939 (+32-11686939)

Fax (fax): +32 (83) 230-73-31 +32 (83) 230-73-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEMPENEERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEMPENEERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEMPENEERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEMPENEERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEMPENEERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEMPENEERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEMPENEERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEMPENEERS
Products information KEMPENEERS

BTW identificatienummer (tax): BE03853149414
Ondernemingsnummer: 1344696044
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEMPENEERS
(Get full report from official database of BE for KEMPENEERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEMPENEERS
Addition kinds of activities for KEMPENEERS

3052. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
3495. Draadveren | Wire springs
6289. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
148100. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
50930102. Dozen, afval | Boxes, waste
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work

Werken bij KEMPENEERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEMPENEERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEMPENEERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEMPENEERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

 • Magazijnier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: T-INTERIM LIER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leopoldsburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • Huishoudhulp Wortegem-Petegem 15u (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Dagelijks huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdag, woensdag, vrijdag UREN BESPREEKBAAR

 • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

 • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

 • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

 • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: PSYWORKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

 • Splendit - Business Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van KEMPENEERS in sociale netwerken
Look for responds of KEMPENEERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEMPENEERS. Laat een reactie achter voor KEMPENEERS. KEMPENEERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEMPENEERS. Leave a respond for KEMPENEERS. KEMPENEERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEMPENEERS op de google maps. Adres en contacten KEMPENEERS
Location of KEMPENEERS on the google maps. Address and contacts of KEMPENEERS

Andere gerelateerde bedrijven als come KEMPENEERS KEMPENEERS: NETTOYAGE ? SEC WILLEMS | PHILIP DEPREZ | GEERT RAMAEKERS | Buro.N@M | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as KEMPENEERS: NETTOYAGE ? SEC WILLEMS | PHILIP DEPREZ | GEERT RAMAEKERS | Buro.N@M | BANCONTACT-MISTER CASH

KEMPENEERS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEMPENEERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03853149414. Het bedrijf KEMPENEERS bevindt zich op het adres: SCHELFHEIDESTRAAT 28; 3850; NIEUWERKERKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition..
De hoofdactiviteit van KEMPENEERS is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEMPENEERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEMPENEERS, openstaande posities, locatie van KEMPENEERS op de kaart.

KEMPENEERS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEMPENEERS, company assigned to the tax number BE03853149414. The company KEMPENEERS is located at the address: SCHELFHEIDESTRAAT 28; 3850; NIEUWERKERKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition..
The main activity of KEMPENEERS is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KEMPENEERS is not available. You also can look at reviews of KEMPENEERS, open positions, location of KEMPENEERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEMPENEERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEMPENEERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEMPENEERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEMPENEERS, employees, financial statistics.