EP:Electronic Partner Belgium NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • EP:Electronic Partner Belgium NV
Private companiesCommunications • EP:Electronic Partner Belgium NV

Contactgegevens EP:Electronic Partner Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EP:Electronic Partner Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EP:Electronic Partner Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 542B. 7 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EP:Electronic Partner Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EP:Electronic Partner Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EP:Electronic Partner Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EP:Electronic Partner Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EP:Electronic Partner Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EP:Electronic Partner Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EP:Electronic Partner Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EP:Electronic Partner Belgium NV
Products information EP:Electronic Partner Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE08768707275
Ondernemingsnummer: 9776977539
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Telecommunications equipment for commercial use

Product categorie (product category): Multimedia Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EP:Electronic Partner Belgium NV
(Get full report from official database of BE for EP:Electronic Partner Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EP:Electronic Partner Belgium NV
Addition kinds of activities for EP:Electronic Partner Belgium NV

225202. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
523103. Muurbedekkingen | Wallcoverings
34910101. Procesregelaarventielen | Process control regulator valves
35190201. Controles, afstandsbediening, voor boten | Controls, remote, for boats
50830301. Landbouwmachines, niet inbegrepen | Agricultural machinery, nec

Werken bij EP:Electronic Partner Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EP:Electronic Partner Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EP:Electronic Partner Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EP:Electronic Partner Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

  • Wiellader (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Poetshulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

Zoek naar antwoorden van EP:Electronic Partner Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of EP:Electronic Partner Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EP:Electronic Partner Belgium NV. Laat een reactie achter voor EP:Electronic Partner Belgium NV. EP:Electronic Partner Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EP:Electronic Partner Belgium NV. Leave a respond for EP:Electronic Partner Belgium NV. EP:Electronic Partner Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EP:Electronic Partner Belgium NV op de google maps. Adres en contacten EP:Electronic Partner Belgium NV
Location of EP:Electronic Partner Belgium NV on the google maps. Address and contacts of EP:Electronic Partner Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EP:Electronic Partner Belgium NV EP:Electronic Partner Belgium NV: F.C. LIGNY | JOANNES FRANCKEN | NextiraOne | ALL FREIGHT CO-ORDINATORS | Bureau Comptable AGP SPRL

Other related companies as EP:Electronic Partner Belgium NV: F.C. LIGNY | JOANNES FRANCKEN | NextiraOne | ALL FREIGHT CO-ORDINATORS | Bureau Comptable AGP SPRL

EP:Electronic Partner Belgium NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EP:Electronic Partner Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08768707275. Het bedrijf EP:Electronic Partner Belgium NV bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 542B. 7 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Multimedia Services. Lijst met producten zijn Telecommunications equipment for commercial use.
De hoofdactiviteit van EP:Electronic Partner Belgium NV is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EP:Electronic Partner Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EP:Electronic Partner Belgium NV, openstaande posities, locatie van EP:Electronic Partner Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EP:Electronic Partner Belgium NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is EP:Electronic Partner Belgium NV, company assigned to the tax number BE08768707275. The company EP:Electronic Partner Belgium NV is located at the address: Leuvensesteenweg 542B. 7 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Multimedia Services. List of products are Telecommunications equipment for commercial use.
The main activity of EP:Electronic Partner Belgium NV is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EP:Electronic Partner Belgium NV is not available. You also can look at reviews of EP:Electronic Partner Belgium NV, open positions, location of EP:Electronic Partner Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EP:Electronic Partner Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EP:Electronic Partner Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EP:Electronic Partner Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EP:Electronic Partner Belgium NV, employees, financial statistics.