ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

Particuliere bedrijvencommunicatie • ALL FREIGHT CO-ORDINATORS
Private companiesCommunications • ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

Contactgegevens ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): .; 1931; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27529540 (+32-27529540) 27529540 (+32-27529540)

Fax (fax): +32 (71) 942-32-15 +32 (71) 942-32-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL FREIGHT CO-ORDINATORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL FREIGHT CO-ORDINATORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL FREIGHT CO-ORDINATORS
Products information ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

BTW identificatienummer (tax): BE01465270996
Ondernemingsnummer: 6403350830
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ALL FREIGHT CO-ORDINATORS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Douanekantoren; Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL FREIGHT CO-ORDINATORS
(Get full report from official database of BE for ALL FREIGHT CO-ORDINATORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL FREIGHT CO-ORDINATORS
Addition kinds of activities for ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

5661. Schoenenwinkels | Shoe stores
233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
637100. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
23110000. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment

Werken bij ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • Instalateur verwarming en airco elementen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een instalateur van verwarmings- en airco elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote werven en ziekenhuizen.Jouw taken:- Materialen en apparatuur naar de werkplek brengen- Geheel of gedeeltelijk ontmantelen van oude verwarmingselementen / ventilatie / airconditioning / - Ventilatieapparaten plaatsen, uitrusten en verbinden

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS in sociale netwerken
Look for responds of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Laat een reactie achter voor ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. ALL FREIGHT CO-ORDINATORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. Leave a respond for ALL FREIGHT CO-ORDINATORS. ALL FREIGHT CO-ORDINATORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL FREIGHT CO-ORDINATORS op de google maps. Adres en contacten ALL FREIGHT CO-ORDINATORS
Location of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS on the google maps. Address and contacts of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL FREIGHT CO-ORDINATORS ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: PEREN OLIVIER | STEEVENS BOETIEK | C.I.A.S. | LEEMANS/BUREAU LEEMANS | Andr茅 Bertrand

Other related companies as ALL FREIGHT CO-ORDINATORS: PEREN OLIVIER | STEEVENS BOETIEK | C.I.A.S. | LEEMANS/BUREAU LEEMANS | Andr茅 Bertrand

ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01465270996. Het bedrijf ALL FREIGHT CO-ORDINATORS bevindt zich op het adres: .; 1931; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Douanekantoren; Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in ALL FREIGHT CO-ORDINATORS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, openstaande posities, locatie van ALL FREIGHT CO-ORDINATORS op de kaart.

ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, company assigned to the tax number BE01465270996. The company ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is located at the address: .; 1931; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Douanekantoren; Goederenvervoer over de weg. Products created in ALL FREIGHT CO-ORDINATORS were not found.
The main activity of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS is not available. You also can look at reviews of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, open positions, location of ALL FREIGHT CO-ORDINATORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL FREIGHT CO-ORDINATORS, employees, financial statistics.