HUIS DIMA

Contactgegevens HUIS DIMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DIMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DIMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 84; 9250; WAASMUNSTER, België

Telefoon (phone): 52460374 (+32-52460374) 52460374 (+32-52460374)

Fax (fax): +32 (60) 906-39-39 +32 (60) 906-39-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DIMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DIMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DIMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DIMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DIMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DIMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DIMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DIMA
Products information HUIS DIMA

BTW identificatienummer (tax): BE05838653564
Ondernemingsnummer: 3810302734
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters, Mobylettes. Marques de Motos: Suzuki.. Produits: V茅los.. Types de V茅hicules: Quads.

Product categorie (product category): Motos. Location d'articles de sport, de sport nautique and de camping. V茅hicules automobiles. V茅los

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DIMA
(Get full report from official database of BE for HUIS DIMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DIMA
Addition kinds of activities for HUIS DIMA

354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
478903. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
491199. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
20990306. Marshmallow creme | Marshmallow creme
23950302. Eyelet making: voor de handel | Eyelet making: for the trade

Werken bij HUIS DIMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DIMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DIMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DIMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

  • Productiemedewerkers voeding te Olen of Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op hetlaatste moment wordt opgebeld.

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Huishoudelijke hulp in Hooglede, Gits - vanaf 10 tot 38u per week (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Hooglede en Gits. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Vaste Job

    Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van HUIS DIMA in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DIMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DIMA. Laat een reactie achter voor HUIS DIMA. HUIS DIMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DIMA. Leave a respond for HUIS DIMA. HUIS DIMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DIMA op de google maps. Adres en contacten HUIS DIMA
Location of HUIS DIMA on the google maps. Address and contacts of HUIS DIMA

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DIMA HUIS DIMA: GROENLAND | LA VACHE QUI SUISSE | SCARABEE | MANOGAS SA | THE AUDIO EVENT COMPANY

Other related companies as HUIS DIMA: GROENLAND | LA VACHE QUI SUISSE | SCARABEE | MANOGAS SA | THE AUDIO EVENT COMPANY

HUIS DIMA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DIMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05838653564. Het bedrijf HUIS DIMA bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 84; 9250; WAASMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 682,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motos. Location d'articles de sport, de sport nautique and de camping. V茅hicules automobiles. V茅los. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters, Mobylettes. Marques de Motos: Suzuki.. Produits: V茅los.. Types de V茅hicules: Quads..
De hoofdactiviteit van HUIS DIMA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DIMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DIMA, openstaande posities, locatie van HUIS DIMA op de kaart.

HUIS DIMA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DIMA, company assigned to the tax number BE05838653564. The company HUIS DIMA is located at the address: STATIONSSTRAAT 84; 9250; WAASMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 682,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motos. Location d'articles de sport, de sport nautique and de camping. V茅hicules automobiles. V茅los. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters, Mobylettes. Marques de Motos: Suzuki.. Produits: V茅los.. Types de V茅hicules: Quads..
The main activity of HUIS DIMA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DIMA is not available. You also can look at reviews of HUIS DIMA, open positions, location of HUIS DIMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DIMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DIMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DIMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DIMA, employees, financial statistics.