LA VACHE QUI SUISSE

Contactgegevens LA VACHE QUI SUISSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA VACHE QUI SUISSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA VACHE QUI SUISSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIVELMARKT 4; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11231505 (+32-11231505) 11231505 (+32-11231505)

Fax (fax): +32 (53) 783-41-39 +32 (53) 783-41-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA VACHE QUI SUISSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA VACHE QUI SUISSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA VACHE QUI SUISSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA VACHE QUI SUISSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA VACHE QUI SUISSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA VACHE QUI SUISSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA VACHE QUI SUISSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA VACHE QUI SUISSE
Products information LA VACHE QUI SUISSE

BTW identificatienummer (tax): BE01508392333
Ondernemingsnummer: 3938293457
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Suisse. Types de Repas: Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Terrasse,Assortiment de Cigares de Marque. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.. Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Raclette & Fondue. Types de Repas: Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.^^verschillende soorten racletten,kaasfondues,Zwitserse schnaps,vleesfondues,visfondue,Zwitserse wijnen,shoggifondue .^^Zwitserse wijnen,verschillende soorten racletten,visfondue,vleesfondues,shoggifondue,Zwitserse schnaps,kaasfondues .

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA VACHE QUI SUISSE
(Get full report from official database of BE for LA VACHE QUI SUISSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA VACHE QUI SUISSE
Addition kinds of activities for LA VACHE QUI SUISSE

22210305. Georgettes | Georgettes
26730202. Vuilniszakken (plastic folie): gemaakt van aangekochte materialen | Trash bags (plastic film): made from purchased materials
31110603. Parchment leer | Parchment leather
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric
51419900. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec

Werken bij LA VACHE QUI SUISSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA VACHE QUI SUISSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA VACHE QUI SUISSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA VACHE QUI SUISSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

  • Administratief-commercieel bediende (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organistaie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële binnendienst. U draagt heel wat administratieve verantwoordelijkheden U zorgt voor het correct bijhouden van de database. Het vlot afhandelen van vragen en suggesties van klanten U behandelt de prijsaanvragen, bereidt de offertes voor en volgt ze op. Het verzorgen van de permanentie aan het onthaal. Je werkt samen met de afdelingen transport en logistiek om zo een correcte levering van onze producten te garanderen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten voor mogelijke vragen over leveringstermijnen, hoeveelheden of kwaliteit

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

Zoek naar antwoorden van LA VACHE QUI SUISSE in sociale netwerken
Look for responds of LA VACHE QUI SUISSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA VACHE QUI SUISSE. Laat een reactie achter voor LA VACHE QUI SUISSE. LA VACHE QUI SUISSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA VACHE QUI SUISSE. Leave a respond for LA VACHE QUI SUISSE. LA VACHE QUI SUISSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA VACHE QUI SUISSE op de google maps. Adres en contacten LA VACHE QUI SUISSE
Location of LA VACHE QUI SUISSE on the google maps. Address and contacts of LA VACHE QUI SUISSE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA VACHE QUI SUISSE LA VACHE QUI SUISSE: LUXETOUR-VERMEULEN NV | K.I.G. NV | B. COLLIGNON | RAEDTS | BERNARD DEGLIN

Other related companies as LA VACHE QUI SUISSE: LUXETOUR-VERMEULEN NV | K.I.G. NV | B. COLLIGNON | RAEDTS | BERNARD DEGLIN

LA VACHE QUI SUISSE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA VACHE QUI SUISSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01508392333. Het bedrijf LA VACHE QUI SUISSE bevindt zich op het adres: ZUIVELMARKT 4; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 676,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Suisse. Types de Repas: Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Terrasse,Assortiment de Cigares de Marque. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.. Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Raclette & Fondue. Types de Repas: Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.^^verschillende soorten racletten,kaasfondues,Zwitserse schnaps,vleesfondues,visfondue,Zwitserse wijnen,shoggifondue .^^Zwitserse wijnen,verschillende soorten racletten,visfondue,vleesfondues,shoggifondue,Zwitserse schnaps,kaasfondues ..
De hoofdactiviteit van LA VACHE QUI SUISSE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA VACHE QUI SUISSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA VACHE QUI SUISSE, openstaande posities, locatie van LA VACHE QUI SUISSE op de kaart.

LA VACHE QUI SUISSE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA VACHE QUI SUISSE, company assigned to the tax number BE01508392333. The company LA VACHE QUI SUISSE is located at the address: ZUIVELMARKT 4; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 676,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Suisse. Types de Repas: Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Terrasse,Assortiment de Cigares de Marque. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.. Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Raclette & Fondue. Types de Repas: Plats Végétariens,D?ner. Aménagements & Services: Assortiment de Cigares de Marque,Terrasse. Cadre & Atmosphère: Sympathique. Tenue Conseillée: Libre.^^verschillende soorten racletten,kaasfondues,Zwitserse schnaps,vleesfondues,visfondue,Zwitserse wijnen,shoggifondue .^^Zwitserse wijnen,verschillende soorten racletten,visfondue,vleesfondues,shoggifondue,Zwitserse schnaps,kaasfondues ..
The main activity of LA VACHE QUI SUISSE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA VACHE QUI SUISSE is not available. You also can look at reviews of LA VACHE QUI SUISSE, open positions, location of LA VACHE QUI SUISSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA VACHE QUI SUISSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA VACHE QUI SUISSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA VACHE QUI SUISSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA VACHE QUI SUISSE, employees, financial statistics.