Marrecau bvba (Motorenrevisie)

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Marrecau bvba (Motorenrevisie)
Private companiesReal Estate • Marrecau bvba (Motorenrevisie)

Contactgegevens Marrecau bvba (Motorenrevisie): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marrecau bvba (Motorenrevisie): address, phone, fax, email, website, opening hours

Marrecau bvba (Motorenrevisie)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tuileboomstraat 61; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), België

Telefoon (phone): 056 50 28 20 (+32-056 50 28 20) 056 50 28 20 (+32-056 50 28 20)

Fax (fax): +32 (53) 737-98-44 +32 (53) 737-98-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marrecau bvba (Motorenrevisie): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marrecau bvba (Motorenrevisie)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marrecau bvba (Motorenrevisie)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marrecau bvba (Motorenrevisie), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marrecau bvba (Motorenrevisie). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marrecau bvba (Motorenrevisie), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marrecau bvba (Motorenrevisie). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marrecau bvba (Motorenrevisie)
Products information Marrecau bvba (Motorenrevisie)

BTW identificatienummer (tax): BE01290039062
Ondernemingsnummer: 3751800537
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Marrecau bvba (Motorenrevisie) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motors - Overhauling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marrecau bvba (Motorenrevisie)
(Get full report from official database of BE for Marrecau bvba (Motorenrevisie))

Aanvulling soorten activiteiten voor Marrecau bvba (Motorenrevisie)
Addition kinds of activities for Marrecau bvba (Motorenrevisie)

267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
784100. Videobandverhuur | Video tape rental
14990401. Burrstone steengroeven | Burrstone quarrying
17990208. Isolatie van leidingen en ketels | Insulation of pipes and boilers
20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
25110306. Speel pennen, kinderen: hout | Play pens, children's: wood

Werken bij Marrecau bvba (Motorenrevisie): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marrecau bvba (Motorenrevisie): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marrecau bvba (Motorenrevisie). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marrecau bvba (Motorenrevisie). Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke magazijnier / chauffeur B (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we voor de drukke eindejaarsperiode op zoek naar een magazijnier met rijbewijs B. Je staat in voor het verpakken en klaarzetten van bestellingen. Daarnaast breng je deze ook naar klanten met de bestelwagen. Hiervoor ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Opstart is voorzien voor eind oktober tot eind december.

  • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Marketing Assistant in de farmaceutische sector (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een student voor de marketingafdeling. In deze functie ga je meermaals per week - bij voorkeur drie dagen per week - het departement marketing ondersteunen met o.a. het voorbereiden en organiseren van nationale en internationale meetings, het coördineren van evenementen en het afstemmen met de Sales-afdelingen. Interessant: op termijn zou dit voor jou kunnen doorgroeien naar een vast contract. Ben jij een organisatorisch talent dat belang hecht aan goede en vlotte communicatie en op zoek is naar een kans om zich te bewijzen in de arbeidsmarkt? Dan is deze opportuniteit super interessant voor jou!

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES select

    Type: Vaste Job

    - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van Marrecau bvba (Motorenrevisie) in sociale netwerken
Look for responds of Marrecau bvba (Motorenrevisie) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marrecau bvba (Motorenrevisie). Laat een reactie achter voor Marrecau bvba (Motorenrevisie). Marrecau bvba (Motorenrevisie) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marrecau bvba (Motorenrevisie). Leave a respond for Marrecau bvba (Motorenrevisie). Marrecau bvba (Motorenrevisie) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marrecau bvba (Motorenrevisie) op de google maps. Adres en contacten Marrecau bvba (Motorenrevisie)
Location of Marrecau bvba (Motorenrevisie) on the google maps. Address and contacts of Marrecau bvba (Motorenrevisie)

Andere gerelateerde bedrijven als come Marrecau bvba (Motorenrevisie) Marrecau bvba (Motorenrevisie): Wantiez Ph | HILDE PUT | SPEURDER INTERIEUR | Geypen V | Reyter R

Other related companies as Marrecau bvba (Motorenrevisie): Wantiez Ph | HILDE PUT | SPEURDER INTERIEUR | Geypen V | Reyter R

Marrecau bvba (Motorenrevisie) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marrecau bvba (Motorenrevisie), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01290039062. Het bedrijf Marrecau bvba (Motorenrevisie) bevindt zich op het adres: Tuileboomstraat 61; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 514,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motors - Overhauling. Producten gemaakt in Marrecau bvba (Motorenrevisie) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marrecau bvba (Motorenrevisie) is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marrecau bvba (Motorenrevisie) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marrecau bvba (Motorenrevisie), openstaande posities, locatie van Marrecau bvba (Motorenrevisie) op de kaart.

Marrecau bvba (Motorenrevisie) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marrecau bvba (Motorenrevisie), company assigned to the tax number BE01290039062. The company Marrecau bvba (Motorenrevisie) is located at the address: Tuileboomstraat 61; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 514,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motors - Overhauling. Products created in Marrecau bvba (Motorenrevisie) were not found.
The main activity of Marrecau bvba (Motorenrevisie) is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Marrecau bvba (Motorenrevisie) is not available. You also can look at reviews of Marrecau bvba (Motorenrevisie), open positions, location of Marrecau bvba (Motorenrevisie) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marrecau bvba (Motorenrevisie), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marrecau bvba (Motorenrevisie), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marrecau bvba (Motorenrevisie), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marrecau bvba (Motorenrevisie), employees, financial statistics.