Geypen V

Contactgegevens Geypen V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geypen V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geypen V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steegsebaan 118 Box 2; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 81 63 74 (+32-014 81 63 74) 014 81 63 74 (+32-014 81 63 74)

Fax (fax): 014 81 63 74 (+32-014 81 63 74) 014 81 63 74 (+32-014 81 63 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geypen V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geypen V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geypen V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geypen V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geypen V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geypen V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geypen V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geypen V
Products information Geypen V

BTW identificatienummer (tax): BE08288330078
Ondernemingsnummer: 5766693115
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Geypen V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geypen V
(Get full report from official database of BE for Geypen V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geypen V
Addition kinds of activities for Geypen V

951100. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
24919905. Voertuig timmerhout, behandeld hout | Vehicle lumber, treated wood
25110104. commodes | Commodes
28340603. Lip balms | Lip balms
30890215. Schoteltjes, kunststof | Saucers, plastics
35690302. Smeermiddelen, industrieel | Lubrication equipment, industrial
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij Geypen V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geypen V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geypen V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geypen V. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Student zaterdagen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt 1 of 2 studenten hoger onderwijs voor de afdeling customer service op het hoofdkantoor van een retailbedrijf te Temse. Na een opleiding in de winkel van Sint-Niklaas om productkennis op te doen, werk je wekelijks op zaterdag op de hoofdzetel. Een andere optie is dat je tweewekelijks op zaterdag werkt, indien we twee geschikte studenten kunnen vinden die elkaar afwisselen. Werkuren zijn van 9 tot 18u. Op zaterdagen sta je in voor telefonisch contact met de klanten van onze webshop. Concreet zal je de klanten verder helpen met vragen over het online bestellen, over de producten enz.

  • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van Geypen V in sociale netwerken
Look for responds of Geypen V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geypen V. Laat een reactie achter voor Geypen V. Geypen V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geypen V. Leave a respond for Geypen V. Geypen V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geypen V op de google maps. Adres en contacten Geypen V
Location of Geypen V on the google maps. Address and contacts of Geypen V

Andere gerelateerde bedrijven als come Geypen V Geypen V: DEXIA | MAISON ALICIA | RETOUCHE MARTINE | BUITENSCHOOLSE OPVANG | Baert R Consulting

Other related companies as Geypen V: DEXIA | MAISON ALICIA | RETOUCHE MARTINE | BUITENSCHOOLSE OPVANG | Baert R Consulting

Geypen V is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geypen V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08288330078. Het bedrijf Geypen V bevindt zich op het adres: Steegsebaan 118 Box 2; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Geypen V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geypen V is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geypen V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geypen V, openstaande posities, locatie van Geypen V op de kaart.

Geypen V is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geypen V, company assigned to the tax number BE08288330078. The company Geypen V is located at the address: Steegsebaan 118 Box 2; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile-body repair. Products created in Geypen V were not found.
The main activity of Geypen V is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Geypen V is not available. You also can look at reviews of Geypen V, open positions, location of Geypen V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geypen V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geypen V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geypen V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geypen V, employees, financial statistics.