ROTERO BELGIUM

Contactgegevens ROTERO BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROTERO BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROTERO BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WALSCHAERTSSTRAAT 15B2E; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15451845 (+32-15451845) 15451845 (+32-15451845)

Fax (fax): +32 (61) 158-86-79 +32 (61) 158-86-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROTERO BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROTERO BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROTERO BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROTERO BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROTERO BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROTERO BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROTERO BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROTERO BELGIUM
Products information ROTERO BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE03599914550
Ondernemingsnummer: 5158599853
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ROTERO BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motoren, transformatoren and generatoren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROTERO BELGIUM
(Get full report from official database of BE for ROTERO BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROTERO BELGIUM
Addition kinds of activities for ROTERO BELGIUM

2111. sigaretten | Cigarettes
353601. takels | Hoists
869902. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
01810203. Bloemen: onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Flowers: grown under cover (e.g., greenhouse production)
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
22410405. Braids, buisvormig nylon of plastic | Braids, tubular nylon or plastic
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
38610110. Fotopapier en doek, alle soorten, nec | Photographic paper and cloth, all types, nec
50650204. Intercommunicatieapparatuur, elektronisch | Intercommunication equipment, electronic
96219903. Spoorweg- en magazijncommissie, overheid | Railroad and warehouse commission, government

Werken bij ROTERO BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROTERO BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROTERO BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROTERO BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

Zoek naar antwoorden van ROTERO BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of ROTERO BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROTERO BELGIUM. Laat een reactie achter voor ROTERO BELGIUM. ROTERO BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROTERO BELGIUM. Leave a respond for ROTERO BELGIUM. ROTERO BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROTERO BELGIUM op de google maps. Adres en contacten ROTERO BELGIUM
Location of ROTERO BELGIUM on the google maps. Address and contacts of ROTERO BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ROTERO BELGIUM ROTERO BELGIUM: BART DE LEERSNYDER | DRUKKERIJ BRETIX | LES DUNES | VICTOR NIX | DRUKKERIJ DE MELLE NV

Other related companies as ROTERO BELGIUM: BART DE LEERSNYDER | DRUKKERIJ BRETIX | LES DUNES | VICTOR NIX | DRUKKERIJ DE MELLE NV

ROTERO BELGIUM is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROTERO BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03599914550. Het bedrijf ROTERO BELGIUM bevindt zich op het adres: WALSCHAERTSSTRAAT 15B2E; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Producten gemaakt in ROTERO BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROTERO BELGIUM is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROTERO BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROTERO BELGIUM, openstaande posities, locatie van ROTERO BELGIUM op de kaart.

ROTERO BELGIUM is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROTERO BELGIUM, company assigned to the tax number BE03599914550. The company ROTERO BELGIUM is located at the address: WALSCHAERTSSTRAAT 15B2E; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Products created in ROTERO BELGIUM were not found.
The main activity of ROTERO BELGIUM is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROTERO BELGIUM is not available. You also can look at reviews of ROTERO BELGIUM, open positions, location of ROTERO BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROTERO BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROTERO BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROTERO BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROTERO BELGIUM, employees, financial statistics.