DRUKKERIJ DE MELLE NV

Contactgegevens DRUKKERIJ DE MELLE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ DE MELLE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ DE MELLE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veedijk 37; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 44 86 86 (+32-014 44 86 86) 014 44 86 86 (+32-014 44 86 86)

Fax (fax): 014 44 86 89 (+32-014 44 86 89) 014 44 86 89 (+32-014 44 86 89)

E-Mail: [email protected]@demelle.beCategory Activities: Printing - General Buy Now: Click Here to Buy Belgium Full Data

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ DE MELLE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ DE MELLE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ DE MELLE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ DE MELLE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ DE MELLE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ DE MELLE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ DE MELLE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ DE MELLE NV
Products information DRUKKERIJ DE MELLE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04114074707
Ondernemingsnummer: 1963775634
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in DRUKKERIJ DE MELLE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ DE MELLE NV
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ DE MELLE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ DE MELLE NV
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ DE MELLE NV

2789. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
239500. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
38250202. Analysatoren voor het testen van elektrische eigenschappen, nec | Analyzers for testing electrical characteristics, nec
42120103. Live pluimveebedrijven | Live poultry haulage
50630601. Batterijen, droge cel | Batteries, dry cell
75320201. Lettering, automotive | Lettering, automotive

Werken bij DRUKKERIJ DE MELLE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ DE MELLE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ DE MELLE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ DE MELLE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Erembodegem zijn we op zoek naar een productiearbeider om 's nachts te werken. Je zal ingezet worden in het productieproces van beschermbuizen voor electrische toepassingen

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ DE MELLE NV in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ DE MELLE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ DE MELLE NV. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ DE MELLE NV. DRUKKERIJ DE MELLE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ DE MELLE NV. Leave a respond for DRUKKERIJ DE MELLE NV. DRUKKERIJ DE MELLE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ DE MELLE NV op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ DE MELLE NV
Location of DRUKKERIJ DE MELLE NV on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ DE MELLE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ DE MELLE NV DRUKKERIJ DE MELLE NV: GOBBA/LAPPERRE | Garot A | T.B.V. | INSTITUUT MARIS STELLA | METRO-FOTO BVBA

Other related companies as DRUKKERIJ DE MELLE NV: GOBBA/LAPPERRE | Garot A | T.B.V. | INSTITUUT MARIS STELLA | METRO-FOTO BVBA

DRUKKERIJ DE MELLE NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ DE MELLE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04114074707. Het bedrijf DRUKKERIJ DE MELLE NV bevindt zich op het adres: Veedijk 37; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 519,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Printing - General. Producten gemaakt in DRUKKERIJ DE MELLE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ DE MELLE NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ DE MELLE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ DE MELLE NV, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ DE MELLE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]@demelle.beCategory Activities: Printing - General Buy Now: Click Here to Buy Belgium Full Data

DRUKKERIJ DE MELLE NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ DE MELLE NV, company assigned to the tax number BE04114074707. The company DRUKKERIJ DE MELLE NV is located at the address: Veedijk 37; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 519,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Printing - General. Products created in DRUKKERIJ DE MELLE NV were not found.
The main activity of DRUKKERIJ DE MELLE NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ DE MELLE NV is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ DE MELLE NV, open positions, location of DRUKKERIJ DE MELLE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]@demelle.beCategory Activities: Printing - General Buy Now: Click Here to Buy Belgium Full Data

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ DE MELLE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ DE MELLE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ DE MELLE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ DE MELLE NV, employees, financial statistics.