MOTO MOSAN

Contactgegevens MOTO MOSAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOTO MOSAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOTO MOSAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Hamoir 4A; 4500; Huy (Tihange), België

Telefoon (phone): 085 25 22 50 (+32-085 25 22 50) 085 25 22 50 (+32-085 25 22 50)

Fax (fax): 085 25 35 33 (+32-085 25 35 33) 085 25 35 33 (+32-085 25 35 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOTO MOSAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOTO MOSAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOTO MOSAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOTO MOSAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOTO MOSAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOTO MOSAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOTO MOSAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOTO MOSAN
Products information MOTO MOSAN

BTW identificatienummer (tax): BE05466766357
Ondernemingsnummer: 3515319824
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Mopeds & scooters - Retail

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOTO MOSAN
(Get full report from official database of BE for MOTO MOSAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOTO MOSAN
Addition kinds of activities for MOTO MOSAN

29990100. Cokes | Coke
37110300. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
47850200. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
50150103. Batterijen, gebruikt: automotive | Batteries, used: automotive
50519912. Stampings, metaal | Stampings, metal

Werken bij MOTO MOSAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOTO MOSAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOTO MOSAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOTO MOSAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • houtbewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zagen draaien frezen schaven... van de meubelonderdelen (poten voorkant van het meubel deurpost...) Het meubel monteren of assembleren. De montage controleren (haaksheid stabiliteit vlakheid ...) en de onderdelen bijwerken (lades deuren ...) Onderdelen maken: Interieurelementen (houtbekleding ...) Afwerkingsbehandelingen uitvoeren: Vernissen Meubelonderdelen afwerken (bekleden gladschuren vernissen verven ...) De productiestappen van het meubilair bepalen Het materiaal en toebehoren kiezen Het specifieke gereedschap (laten) maken (profielmessen …) Afwerken: Lakken Het fineerhout friseren en op de onderdelen van het meubel lijmen Onderdelen maken: Meubels (kasten commodes ...)

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • Calculator (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Analyseren en voorcalculeren van dossiers - Voorbereiden van technische dossiers - Onderhandelen met leveranciers - Opvolgen van offertes (1ste lijn) - Overdragen van dossiers naar het projectteam - Doorgroeimogelijkheid tot (Key) Account Manager

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van MOTO MOSAN in sociale netwerken
Look for responds of MOTO MOSAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOTO MOSAN. Laat een reactie achter voor MOTO MOSAN. MOTO MOSAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOTO MOSAN. Leave a respond for MOTO MOSAN. MOTO MOSAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOTO MOSAN op de google maps. Adres en contacten MOTO MOSAN
Location of MOTO MOSAN on the google maps. Address and contacts of MOTO MOSAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MOTO MOSAN MOTO MOSAN: Bossu A | A. COOLEN | MIRANDA | MAKELAARSBUREAU BOONEN | Bloin Pierre

Other related companies as MOTO MOSAN: Bossu A | A. COOLEN | MIRANDA | MAKELAARSBUREAU BOONEN | Bloin Pierre

MOTO MOSAN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOTO MOSAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05466766357. Het bedrijf MOTO MOSAN bevindt zich op het adres: Route de Hamoir 4A; 4500; Huy (Tihange). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motorbikes. Lijst met producten zijn Mopeds & scooters - Retail.
De hoofdactiviteit van MOTO MOSAN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOTO MOSAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOTO MOSAN, openstaande posities, locatie van MOTO MOSAN op de kaart.

MOTO MOSAN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOTO MOSAN, company assigned to the tax number BE05466766357. The company MOTO MOSAN is located at the address: Route de Hamoir 4A; 4500; Huy (Tihange). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motorbikes. List of products are Mopeds & scooters - Retail.
The main activity of MOTO MOSAN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOTO MOSAN is not available. You also can look at reviews of MOTO MOSAN, open positions, location of MOTO MOSAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOTO MOSAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOTO MOSAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOTO MOSAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOTO MOSAN, employees, financial statistics.