MAZUIN FOSSES SA

Particuliere bedrijvencommunicatie • MAZUIN FOSSES SA
Private companiesCommunications • MAZUIN FOSSES SA

Contactgegevens MAZUIN FOSSES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAZUIN FOSSES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAZUIN FOSSES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Des D茅port茅s 32 5070 Fosses-La-Ville, België

Telefoon (phone): 32.71 71 11 58 32.71 71 11 58

Fax (fax): +32 (57) 805-96-29 +32 (57) 805-96-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAZUIN FOSSES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAZUIN FOSSES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAZUIN FOSSES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAZUIN FOSSES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAZUIN FOSSES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAZUIN FOSSES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAZUIN FOSSES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAZUIN FOSSES SA
Products information MAZUIN FOSSES SA

BTW identificatienummer (tax): BE01667694091
Ondernemingsnummer: 9621520996
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Cars

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAZUIN FOSSES SA
(Get full report from official database of BE for MAZUIN FOSSES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAZUIN FOSSES SA
Addition kinds of activities for MAZUIN FOSSES SA

244803. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
23250102. Jeans: mannen, jongeren en jongens | Jeans: men's, youths', and boys'
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven
57120202. Maatwerk meubilair, behalve kasten | Custom made furniture, except cabinets

Werken bij MAZUIN FOSSES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAZUIN FOSSES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAZUIN FOSSES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAZUIN FOSSES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van MAZUIN FOSSES SA in sociale netwerken
Look for responds of MAZUIN FOSSES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAZUIN FOSSES SA. Laat een reactie achter voor MAZUIN FOSSES SA. MAZUIN FOSSES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAZUIN FOSSES SA. Leave a respond for MAZUIN FOSSES SA. MAZUIN FOSSES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAZUIN FOSSES SA op de google maps. Adres en contacten MAZUIN FOSSES SA
Location of MAZUIN FOSSES SA on the google maps. Address and contacts of MAZUIN FOSSES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MAZUIN FOSSES SA MAZUIN FOSSES SA: Georges G | Deco-Ro-Pa SPRL | HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. | COMPAGNIE MARTEAU-TH??TRE | BAKKERIJ RAF

Other related companies as MAZUIN FOSSES SA: Georges G | Deco-Ro-Pa SPRL | HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. | COMPAGNIE MARTEAU-TH??TRE | BAKKERIJ RAF

MAZUIN FOSSES SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAZUIN FOSSES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01667694091. Het bedrijf MAZUIN FOSSES SA bevindt zich op het adres: Av. Des D茅port茅s 32 5070 Fosses-La-Ville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Cars.
De hoofdactiviteit van MAZUIN FOSSES SA is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAZUIN FOSSES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAZUIN FOSSES SA, openstaande posities, locatie van MAZUIN FOSSES SA op de kaart.

MAZUIN FOSSES SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAZUIN FOSSES SA, company assigned to the tax number BE01667694091. The company MAZUIN FOSSES SA is located at the address: Av. Des D茅port茅s 32 5070 Fosses-La-Ville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Cars.
The main activity of MAZUIN FOSSES SA is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAZUIN FOSSES SA is not available. You also can look at reviews of MAZUIN FOSSES SA, open positions, location of MAZUIN FOSSES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAZUIN FOSSES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAZUIN FOSSES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAZUIN FOSSES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAZUIN FOSSES SA, employees, financial statistics.