HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.

Particuliere bedrijvencommunicatie • HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.
Private companiesCommunications • HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.

Contactgegevens HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VENNEBORGLAAN 40; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33267085 (+32-33267085) 33267085 (+32-33267085)

Fax (fax): +32 (55) 319-46-92 +32 (55) 319-46-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUMAN RESOURC.PROF.PARTN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUMAN RESOURC.PROF.PARTN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUMAN RESOURC.PROF.PARTN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUMAN RESOURC.PROF.PARTN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.
Products information HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.

BTW identificatienummer (tax): BE05524169921
Ondernemingsnummer: 6711517333
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 162,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Bureaux de Sélection.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.
(Get full report from official database of BE for HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.
Addition kinds of activities for HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.

811102. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
12310100. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
24910103. Pilings, behandeld hout | Pilings, treated wood
24930401. Isolatieplaat, hardgedrukt | Insulating board, hard pressed
27590902. Tags: printen, nsk | Tags: printing, nsk
27599919. Handelszegels: drukwerk, nsk | Trading stamps: printing, nsk
37140204. Kogelgewricht, motorvoertuig | Ball joints, motor vehicle
38290218. Solarimeters | Solarimeters
50120205. Aanhangwagens voor vrachtwagens, nieuw en gebruikt | Trailers for trucks, new and used

Werken bij HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. in sociale netwerken
Look for responds of HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.. Laat een reactie achter voor HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.. HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.. Leave a respond for HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.. HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. op de google maps. Adres en contacten HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.
Location of HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. on the google maps. Address and contacts of HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.

Andere gerelateerde bedrijven als come HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.: VANDOORNE & CIE | HOGESCHOOL LIMB.-DEP.SAW | WALTER GENTEN | CONSTANTINUS BOUDEWIJNS | CARROSSERIE ADAM

Other related companies as HUMAN RESOURC.PROF.PARTN.: VANDOORNE & CIE | HOGESCHOOL LIMB.-DEP.SAW | WALTER GENTEN | CONSTANTINUS BOUDEWIJNS | CARROSSERIE ADAM

HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUMAN RESOURC.PROF.PARTN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05524169921. Het bedrijf HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. bevindt zich op het adres: VENNEBORGLAAN 40; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 162,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Sélection..
De hoofdactiviteit van HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUMAN RESOURC.PROF.PARTN., openstaande posities, locatie van HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. op de kaart.

HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUMAN RESOURC.PROF.PARTN., company assigned to the tax number BE05524169921. The company HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. is located at the address: VENNEBORGLAAN 40; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 162,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sélection de personnel and placement. List of products are Services: Bureaux de Sélection..
The main activity of HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. is not available. You also can look at reviews of HUMAN RESOURC.PROF.PARTN., open positions, location of HUMAN RESOURC.PROF.PARTN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUMAN RESOURC.PROF.PARTN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUMAN RESOURC.PROF.PARTN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUMAN RESOURC.PROF.PARTN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUMAN RESOURC.PROF.PARTN., employees, financial statistics.